Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Texhibition Instabul – Έκθεση προϊόντων κλωστοϋφαντουργίας, υφασμάτων, νημάτων και αξεσουάρ, 6 – 8 Μαρτίου 2024, Κωνσταντινούπολη

Στο επίκεντρο της Παγκόσμιας Αγοράς, θα βρεθεί η μεγάλη Έκθεση προϊόντων Κλωστοϋφαντουργίας, Υφασμάτων, Νημάτων και Αξεσουάρ, που θα πραγματοποιηθεί το Istanbul Expo Center   από τις  6 – 8 Μαρτίου 2024,στην Κωνσταντινούπολη.

Η διοργάνωση,  γίνεται με την συνεργασία των Ενώσεων Εξαγωγέων Κλωστοϋφαντουργίας και Ένδυσης της Κωνσταντινούπολης (İTHİB) με το Εμπορικό Επιμελητήριο της Κωνσταντινούπολης (ICOC).

 Η Έκθεση, θα συγκεντρώσει περισσότερες από 400 τουρκικές κορυφαίες εταιρείες παραγωγής κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων  και 20 χιλιάδες εξειδικευμένους επαγγελματίες του κλάδου, από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη Βρετανία, τις ΗΠΑ, τις χώρες της Βόρειας Αφρικής και τη Μέση Ανατολή. Η διοργάνωση αποτελεί μια εκθεσιακή εμπειρία, για επισκέπτες και εκθέτες, βασισμένη στην ποιότητα  του προϊόντων, με στόχο τις εξαγωγές.

Το Trend Area του Εκθεσιακού Κέντρου, θα λειτουργήσει ως βιτρίνα, των τελευταίων τάσεων της Μόδας, για την  Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2025.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, για τα ενδιαφερόμενα μέλη του κλάδου, θα γίνουν σεμινάρια και workshops, σχετικά με τις καινοτομίες στην διαδικασία παραγωγής και τα βήματα στο σχεδιασμό.

Η Έκθεση Κωνσταντινούπολης αποτελεί κορυφαία επαγγελματική ευκαιρία.

Πρόθεση του γραφείου της κ. Ρούλας Ρουβά, ως εκπροσώπου στην Ελλάδα της επιχειρηματικής πλατφόρμας, «OPORA RUSSIA», είναι να δώσει σε κάθε ενδιαφερόμενο του Κλάδου, πληροφορίες η να  διευκολύνει την επίσκεψη στην Έκθεση Προϊόντων Κλωστοϋφαντουργίας (https://www.texhibitionist.com/en). Γι’ αυτό τον λόγο το Δίκτυο “OPORA RUSSIA” δημιούργησε μια ειδική προσφορά για τους ενδιαφερόμενους η οποία συμπεριλαμβάνει: 

– Υποδοχή από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

– 3 διανυκτερεύσεις (4 ημέρες) σε ξενοδοχείο 4-5 αστέρων.
 
– Ανοιχτός μπουφές πρωινού μέσα στο ξενοδοχείο.
  
– Λεωφορείο από το ξενοδοχείο προς την έκθεση και αντίστροφα.
 
– Κάρτα εισόδου στην έκθεση. 

Τιμή: 200$

Άφιξη στις 05 Μαρτίου 2024
και αναχώρηση στις 08 Μαρτίου 2024.

 
Το ξενοδοχείο θα είναι: https://www.istanbulcourtyardairport.com/amp
Εκπρόσωπος της Opora Russia στην Τουρκία, στον οποίο μπορεί να απευθύνεται ο κάθε ενδιαφερόμενος,  είναι ο κ. Biner Ismet, στο email: ismetbnr@gmail.com, και στο τηλέφωνο,  +905308207572 (What’s App).

https://www.facebook.com/share/ytB31ptFyj2JGup4/?mibextid=WC7FNe

Προηγούμενο Γραφείο ΟΕΥ Μιλάνου: Προοπτικές Χρηματοοικονομικής Ανάκαμψης και Επενδυτικές Τάσεις για το 2024

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας