Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Έκθεση Τροφίμων, 13 – 16 Φεβρουαρίου 2024, Σμύρνη – Τουρκία

Μεταξύ των ημερομηνιών 13 – 16 Φεβρουαρίου 2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση «FOOD PRODUCTS EXHIBITION» από την εταιρία  GL PLATFORM FUARCILIK και στην Τουρκία- İZMİR – στο  İzmir Expo Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Μπαχαρικά, Βρεφικές τροφές, Φυτικά έλαια, Κατεψυγμένων τροφίμων, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Πρόσθετα τροφίμων, Γκουρμέ προϊόντα, Δημητριακά, προϊόντα οσπρίων, Κονσερβοποιημένα τρόφιμα, Εξοπλισμός καταστημάτων και παντοπωλείων, Φρούτα, αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά, Βιολογικά, Γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα, Προϊόντα ζαχαροπλαστικής, μπισκότα και αρτοσκευάσματα, Βασικά προϊόντα διατροφής, Vegan & vegetarian προϊόντα, Φρέσκα φρούτα και λαχανικά, Ελιές, Ελαιόλαδο, Αναψυκτικά, Αλκοολούχα ποτά, Τσάι και καφές. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (12 – 15 Φεβρουαρίου 2024) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (12 – 15 Φεβρουαρίου 2024)  (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 02.02.2024 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr 

Προηγούμενο 424 ΓΣΝΕ: Παροχή Υπηρεσιών Καθαριότητας των Κτιριακών Εγκαταστάσεων

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας