Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Έκθεση Φρέσκων Λαχανικών και Φρούτων, Αποθήκευση, Συσκευασία, Logistics & Αγροτικά Μηχανήματα και Τεχνολογίες, 20-22 Οκτωβρίου 2022, Αττάλεια, Τουρκία

TÜRKİYE CONSULATE GENERAL
COMMERCIAL ATTACHE OFFICE
43, Tsimiski Str.
546 23 THESSALONIKI/GREECE
Phone: 2310254460  Fax: 2310254448
E-mail:
thessaloniki@trade.gov.tr

Μεταξύ των ημερομηνιών 20 – 22 Οκτωβρίου 2022 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « FRESH VEGETABLE AND FRUIT, STORAGE, PACKAGING, LOGISTICS & AGRICULTURAL MACHINERY AND TECHNOLOGIES EXHIBITION »από την εταιρία ANTEXPO FUARCILIK HİZMETLERİ A.Ş και στην ΤÜRKİYE- ANTALYA – στο  Antalya Expo Center – με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Φρέσκα φρούτα και λαχανικά και προμηθευτές, Τεχνολογίες επεξεργασίας και αποθήκευσης φρούτων και λαχανικών, Υπηρεσίες διανομής φρούτων και λαχανικών, Βιομηχανία συσκευασιών, Εταιρείες αποθήκευσης φρούτων και λαχανικών, Παραγωγοί και προμηθευτές φρούτων και λαχανικών, Παραγωγοί και προμηθευτές φυτών διατροφής, Παραγωγοί και Προμηθευτές Συστημάτων και Εξοπλισμών Θερμοκηπίου, Αρδευτικών Συστημάτων και Εξοπλισμών Παραγωγών και Προμηθευτών, Παραγωγοί και προμηθευτές βιολογικών προϊόντων, Παραγωγοί και προμηθευτές κατεψυγμένων λαχανικών, Βιομηχανία φυτοφαρμάκων, Παραγωγοί και προμηθευτές γεωργικών σπόρων. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (19 – 22 Οκτωβρίου 2022) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (19 – 22 Οκτωβρίου 2022) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://www.euroasiainterfresh.com/changeLang/english

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 03.10.2022 στο e-mail: thessaloniki@trade.gov.tr

Προηγούμενο 12η Έκθεση Φυσικών, Βιολογικών Και Υγιεινών Προϊόντων, 6-9 Οκτωβρίου 2022, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας