Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Ανοιχτή Ενημερωτική Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πιερίας : «Ελλάδα – Ιταλία Στρατηγική Οικονομική Σχέση»

Στο πλαίσιο των ευρύτερων δράσεων εξωστρέφειας του Επιμελητηρίου Πιερίας και σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της Πρεσβείας της Ρώμης, τη Δευτέρα 13/5/2024 και ώρα 19:30 στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας (28ης Οκτωβρίου 9, 1ος όροφος, Κατερίνη), διοργανώνεται ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με θεματικό περιεχόμενο: “ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ Στρατηγική Οικονομική Σχέση – Ιταλία: Πρώτος εξαγωγικός προορισμός ελληνικών προϊόντων. Προοπτικές διεύρυνσης επενδυτικής δραστηριότητας”.

Εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο Προϊστάμενος του Γραφείου ΟΕΥ της Πρεσβείας Ρώμης, κ. Παναγιώτης Ζάραγκας, Γεν. Σύμβουλος ΟΕΥ Β΄.

Μετά την ολοκλήρωση της εισήγησης, όπου τα μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας θα ενημερωθούν για τις ευκαιρίες διείσδυσης και την ενίσχυση της παρουσίας των ελληνικών προϊόντων στην ιταλική αγορά θα υπάρξει δυνατότητα τοποθετήσεων και υποβολής ερωτήσεων, ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις του με τις εξωστρεφείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Προηγούμενο Ολοκληρώθηκε και φέτος με επιτυχία η δράση «Πάσχα στον Τόπο μας», που υλοποίησαν από κοινού Επιμελητήριο Πιερίας και Π.Ε. Πιερίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας