Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Διαδικτυακή Συνάντηση Προέδρου Επιμελητήριου Πιερίας Η. Χατζηχριστοδούλου με Προέδρο ΣΕΒΕ Σ. Διαμαντίδη & Προέδρους Επιμελητήριων Μακεδονίας με θέμα το Μακεδονικό Σήμα

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου, διαδικτυακή συνάντηση με Προέδρους των Επιμελητηρίων της γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας και τον Πρόεδρο του ΣΕΒΕ Σ. Διαμαντίδη, στην οποία συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Η. Χατζηχριστοδούλου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η προώθηση του Συλλογικού Σήματος ΣΕΒΕ της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Μ MACEDONIA THE GREAT» (Μακεδονικό Σήμα), ανάμεσα στα μέλη του ΣΕΒΕ με τη βοήθεια και τη στήριξη των Επιμελητηρίων της Μακεδονίας.

Το Μακεδονικό Σήμα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες του ΣΕΒΕ και μπορεί να χρησιμοποιείται από όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες των οποίων προέρχονται από τις γεωγραφικές Περιφέρειες της Δυτικής Μακεδονίας, της Κεντρικής Μακεδονίας και τις Π.Ε. Δράμας και Καβάλας και είναι ή θα γίνουν μέλη του ΣΕΒΕ.

Το Σήμα στοχεύει στη δημιουργία ενός νέου διακριτικού γνωρίσματος ως μέσου αναγνώρισης, προβολής και διαφήμισης τοπικών παραγωγών και των προϊόντων τους, ώστε να ενισχυθεί η αναγνωρισιμότητα των τοπικών επιχειρήσεων της Μακεδονίας-μελών του ΣΕΒΕ και των προϊόντων τους με τρόπο ευκρινή, διαφανή και αδιάβλητο, προς όφελος της εξωστρέφειας, της ασφάλειας δικαίου και του υγιούς ανταγωνισμού.

Προηγούμενο ΑΣΔΥΣ «ΘΗΣΕΑΣ» – Προμήθεια παράσημων, μεταλλίων και διαμνημονεύσεων ΕΔ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας