Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Διεθνής  Έκθεση Χάλυβας, Σωλήνας, Προφίλ, Σύρμα, Επίπεδο ατσάλι, 24-27 Μαΐου 2023, Κωνσταντινούπολη – Τουρκία

Μεταξύ των ημερομηνιών 24 – 27 Μαΐου 2023 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής  Έκθεση « PIPE, PROFILE, WIRE, STEEL MANUFACTURING and TECHNOLOGIES SPECIALIZED FAIR »από την εταιρία  Reed Tüyapκαι στην Τουρκία- İSTANBUL – στο  TÜYAP EXPO CENTER –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: ‘‘Χάλυβας, Σωλήνας, Προφίλ, Σύρμα, Επίπεδο ατσάλι

Δομικού χάλυβα, Κέντρα Εξυπηρέτησης Χάλυβα, Τεχνολογία Επεξεργασίας Χάλυβα, Τεχνολογία επεξεργασίας σωλήνων, προφίλ, καλωδίων, Σωλήνας, Επένδυση Προφίλ, Σωλήνας, προφίλ και εξαρτήματα, Σωληνώσεις, Μηχανές παραγωγής σωλήνων, προφίλ, σύρματος, χάλυβα, Τεχνολογία δοκιμής και ελέγχου σωλήνα, προφίλ, σύρματος’’ Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 23 – 26 Μαΐου  2023 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 23 – 26 Μαΐου  2023 (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 05.05.2023 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr

Προηγούμενο Ευρωπαϊκά Βραβεία Βιολογικής Γεωργίας

Ακολουθήστε μας

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Εξυπηρέτηση Κοινού

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας