Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Διεθνής εμπορική έκθεση για την Αυτοκινητοβιομηχανία automechanika ISTANBUL, 2-5 Ιουνίου 2022, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Από 2 έως 5 Ιουνίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ξανά στο εκθεσιακό κέντρο TUYAP Fair Convention and Congress Center της Κωνσταντινούπολης η automechanika ISTANBUL, κορυφαία διοργάνωση για την αυτοκινητοβιομηχανία, τις αλυσίδες διανομής, τον εξοπλισμό συνεργείων και τον τομέα aftermarket. Η έκθεση θα αποτελέσει και πάλι μοναδική πλατφόρμα καινοτομιών και το σημαντικότερο σημείο συνάντησης για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου στην περιοχή, ενώ θα δώσει την ευκαιρία σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να κάνουν άνοιγμα στην αγορά.

Η τελευταία διοργάνωση της έκθεσης έλαβε χώρα το Νοέμβριο του 2021 και ξεπέρασε τις προσδοκίες καταγράφοντας υψηλά νούμερα συμμετοχών παρά τις συνθήκες της πανδημίας και των διεθνών ταξιδιωτικών περιορισμών. Συνολικά 652 εκθέτες αξιοποίησαν τη δυνατότητα να συναντήσουν 32.758 εμπορικούς επισκέπτες που είχαν φυσική παρουσία στην έκθεση και 27.876 χρήστες της ψηφιακής πλατφόρμας, τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η automechanika ISTANBUL απέδειξε για ακόμη μια φορά την αναντικατάστατη σημασία της στον κλάδο.

Οι επιπρόσθετες ψηφιακές υπηρεσίες στοχεύουν στη μεγιστοποίηση του οφέλους από τη φυσική εμπορική έκθεση

Είναι πολύ σημαντικό ότι η έκθεση διοργανώνεται κάτω από το brand της automechanika, το οποίο πιστοποιεί επιτυχημένες εκθέσεις για τους τομείς πρωτογενούς εξοπλισμού, παραγωγής και aftermarket της αυτοκινητοβιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Η αυτοκινητοβιομηχανία αποτελεί έναν από τους τέσσερις βασικούς πυλώνες της Τουρκικής οικονομίας. Συγκεντρώνει μερικούς από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς της χώρας και αποτελεί μία από τις κορυφαίες χώρες για προσέλκυση ξένων επενδύσεων. Παράλληλα, ένα πλήθος μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων δραστηριοποιούνται τόσο στην παραγωγή όσο και στην εμπορία και προσθέτουν τεράστια αξία στον ήδη δυναμικό αυτό τομέα απασχολώντας περισσότερους από 500.000 ανθρώπους στους επιμέρους τομείς της.

Η automechanika είναι μοναδική όσον αφορά την ποικιλία προϊόντων, κι έτσι τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της automechanika ISTANBUL διαχωρίζονται στους τομείς:

  • Parts & Components – Εξαρτήματα οχημάτων και μέρη της κινηματικής αλυσίδας, του πλαισίου, του αμαξώματος
  • Electronics & Connectivity – Hλεκτρικά και ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου, μπαταρίες, φωτισμός
  • Accessories & Customizing – Αξεσουάρ αυτοκινήτου, ειδικός εξοπλισμός και είδη tuning
  • Diagnostics & Repair – Dealer & Workshop Management – Εξοπλισμός για συνεργεία και τμήματα service των οχημάτων, επισκευή κι αποκατάσταση ζημιών και περιποίησης αμαξώματος, βαφής, εξοπλισμός κτιρίων γκαράζ
  • Alternative Drive Systems & Fuels – Εναλλακτικά συστήματα οδήγησης & καύσιμα
  • Car Wash & Care – Εξοπλισμός πρατηρίων καυσίμων και πλυντηρίων αυτοκινήτων
  • Oils & Lubricants – Λάδια και λιπαντικά

Η automechanika ISTANBUL φιλοξενεί παράλληλες εκδηλώσεις, όπως η Automechanika Academy, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης συνέδριο και διαλέξεις από διάσημους επαγγελματίες ομιλητές του κλάδου.

Φροντίστε λοιπόν να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας στο μεγάλο αυτό γεγονός και εγγραφείτε στο site της έκθεσης, www.automechanika-istanbul-tr.messefrankfurt.com, για να εξασφαλίσετε τη δωρεάν είσοδό σας. Παράλληλα ενημερωθείτε και κάνετε κρατήσεις για μετάβαση και διαμονή σας μέσω του ταξιδιωτικού γραφείου του ομίλου μας Travel4Fairs, με εξαιρετικές τιμές σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με εύκολη πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Messe Frankfurt Greece, Γραφεία Έκθεσης Φρανκφούρτης στην Ελλάδα, Κυβέλης 3 & Περικλέους, 153 44 Γέρακας / Π. Χαλανδρίου, Τηλ. 210 6410405, Φαξ 210 6410602, e-mail:info@messefrankfurt.gr, Travel4Fairs – Ταξιδιωτικό τμήμα, Τηλ.210 6090525, Φαξ. 210 6090527, info@t4f.gr, ώρες λειτουργίας 9.00 π.μ. – 18.00 μ.μ.

Προηγούμενο Τα νέα μέτρα από 16 Μαΐου 2022 έως και 1 Ιουνίου 2022

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας