Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

ΕΒΕΑ: Επιχειρηματικός κατάλογος Ελλήνων εξαγωγέων

Τι είναι ο επιχειρηματικός κατάλογος;

Ο επιχειρηματικός κατάλογος Ελλήνων εξαγωγέων αποτελεί μια σύγχρονη online εφαρμογή, μέσω της οποίας μπορείτε να αναζητήσετε επιχειρήσεις του επιμελητηρίου μας.

Μέσω του επιχειρηματικού καταλόγου έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε επιχειρήσεις και να δείτε την ακριβή τους τοποθεσία πάνω σε διαδραστικό χάρτη. Για κάθε μία επιχείρηση παρέχεται πλήρης προβολή με όλα τα τηρούμενα στοιχεία για αυτή, όπως την επωνυμία και τους διακριτικούς τίτλους, τα προϊόντα και τις χώρες εξαγωγής τους, τις δραστηριότητες, τα στοιχεία επικοινωνίας καθώς και στίγμα σε χάρτη, φωτογραφικό υλικό κλπ.

Πώς μπορώ να ενταχθώ στον επιχειρηματικό κατάλογο;

Προϋποθέσεις Εγγραφής στο Ειδικό Μητρώο Εξαγωγέων και δικαιολογητικά εγγραφής

Η ένταξη της επιχείρησής σας στον επιχειρηματικό κατάλογο Ελλήνων εξαγωγέων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών γίνεται αυτόματα εφόσον είστε μέλος του Ειδικού Μητρώου Εξαγωγέων.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα χρήσης του επιχειρηματικού καταλόγου;

Ο επιχειρηματικός κατάλογος έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και τεχνολογιών παρέχοντας στον χρήστη ένα φιλικό περιβάλλον πλοήγησης. Μέσω της διαδικτυακής αυτής εφαρμογής έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε επιχειρήσεις που ανήκουν στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών κάνοντας χρήση διαφόρων κριτηρίων όπως επωνυμία/διακριτικό τίτλο, περιοχή, νομική μορφή, κλάδο δραστηριότητας κλπ. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε τα στοιχεία των επιχειρήσεων που επιθυμείτε σε μορφή Excel.

Οι εξαγωγικές επιχειρήσεις επωφελούνται από τη διευκόλυνση εύρεσης συνεργασιών με επιχειρήσεις στο εξωτερικό καθώς και την παροχή μελλοντικών υπηρεσιών για διευκόλυνση των εξαγωγών τους.

Ο σύγχρονος επιχειρηματικός κατάλογος σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε εσείς τα στοιχεία της επιχείρησής σας ώστε να δημιουργήσετε μια πλήρη και καλαίσθητη προβολή με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, κείμενα και έγγραφα που παρουσιάζουν λεπτομερέστερα την επιχείρησή σας.

Προηγούμενο Γραφείο ΟΕΥ Αλγερίας: Πρόγραμμα εμπορικών εκθέσεων θα διεξαχθούν στην Αλγερία το 2023

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας