Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνη Γεωργιάδη από τη Διοίκηση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Μέλημα μας η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, η τόνωση της απασχόλησης και η κατάρτιση των εργαζομένων»

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνη Γεωργιάδη, μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, πραγματοποίησε η  Διοίκηση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, στην οποία συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ως Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, λόγω της διαχρονικής καλής συνεργασίας του Υπουργού και της Διοίκησης της ΚΕΕΕ και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους, με επίκεντρο τα εργασιακά θέματα και τα προγράμματα κατάρτισης των εργαζομένων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από την πλευρά της Κ.Ε.Ε.Ε., ο Πρόεδρος Ιωάννης Μασούτης, οι Αντιπρόεδροι, Ιορδάνης Τσώτσος και Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Αγνιάδης καθώς και υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, Μανώλης Αλιφιεράκης.

Προηγούμενο Συνάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Προεδρείου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας