Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Εκδήλωση Παρουσίασης των Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» στο Επιμελητήριο Πιερίας

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Από τους βασικούς μας στόχους ως Επιμελητήριο, είναι η διαρκής ενημέρωση των επιχειρηματιών – μελών μας, σχετικά με κάθε υφιστάμενο ή νέο χρηματοδοτούμενο αναπτυξιακό πρόγραμμα, ώστε με την αξιοποίηση των παρεχομένων πόρων και της τεχνογνωσίας να επιτυγχάνουν συνεχή αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητά στους»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 26 Απριλίου, στο κτήριο του Επιμελητηρίου Πιερίας, στην Κατερίνη, η εκδήλωση παρουσίασης της Δέσμης Δράσεων “Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ” και “Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ” του Προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα”, ΕΣΠΑ 2021-2027.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ και την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027».

Την παρουσίαση των εισηγήσεων έκαναν τα στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ, κ. Νίκος Στράβας, Υπεύθυνος της Δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» (προϋπολογισμού 300 εκ. ευρώ)  και η κα Ζωή Μήλη, Υπεύθυνη της Δράσης «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» (προϋπολογισμού 700 εκ. ευρώ), παρουσία πλήθους επιχειρηματιών της Πιερίας.

Μετά την παρουσίαση των εισηγήσεων ακολούθησε συζήτηση όπου οι εισηγητές απάντησαν στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων δίνοντας τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Την εκδήλωση συντόνισε, ο Διευθυντής Προγραμμάτων της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ, κ. Αθανάσιος Κακούδης.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και ο Πρόεδρος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ κ. Θωμάς-Φωκίων Αλγιανάκογλου.

Προηγούμενο 6η ΥΠΕ: Προμήθεια Τροφίμων (Είδη Παντοπωλείου)

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας