Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Εκπαιδευτική επίσκεψη του Εσπερινού ΓΕΛ & Γυμνασίου στη Μουσειακή Έκθεση Παραδοσιακών Επαγγελμάτων του Επιμελητηρίου Πιερίας

Άνοιξε την πύλη της για το κοινό και ιδιαιτέρως για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η Μόνιμη Μουσειακή Έκθεση Παραδοσιακών Επαγγελμάτων του Επιμελητηρίου Πιερίας, με πρώτους επισκέπτες, τμήματα του Εσπερινού ΓΕΛ και του Εσπερινού Γυμνασίου Κατερίνης, χθες, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.

Στη Μόνιμη Μουσειακή Έκθεση, οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές τους είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την εξέλιξη των επαγγελμάτων, πολλά από τα οποία δεν ασκούνται πλέον, να γνωρίσουν αυθεντικά αντικείμενα και εργαλεία που χρησιμοποιούνταν κατά την παραγωγική διαδικασία και την παροχή υπηρεσιών.

Ταυτόχρονα με την ξενάγησή τους, οι επισκέπτες διαπίστωναν τα διαφορετικά κοινωνικοοικονομικά δεδομένα περασμένων εποχών, που έχουν πια εκλείψει.

Η Έκθεση εντυπωσίασε, τους μαθητές και τους καθηγητές, πολλοί εκ των οποίων θυμήθηκαν διηγήσεις των παππούδων τους σχετικά με τον τρόπο του βιοπορισμού τους.

Οι εκπαιδευτικές επισκέψεις συνεχίζονται, σε καθημερινή βάση, από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρα 09:00 έως 13:00, στο χώρο του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Προηγούμενο 30 Έλληνες και ξένοι Δημοσιογράφοι έρχονται στην Πιερίας στο πλαίσιο της Υλοποίησης του προγράμματος «Δράσεις προώθησης, προβολής και αύξησης της αναγνωρισιμότητας του φρέσκου μυδιού Πιερίας στην αγορά της Ελλάδας, Ιταλίας, Βελγίου και Γαλλίας»

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας