Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Επίσκεψη επαγγελματιών από την Ουγγαρία στο Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ επαγγελματίες διαφόρων κλάδων από την πόλη Debrecen της Ουγγαρίας επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου, το Επιμελητήριο Πιερίας και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ρόλο, τη λειτουργία και τις υπηρεσίες του.

Τους συνολικά 18 επαγγελματίες, εκπροσώπους του επιχειρείν, του τουρισμού και της εκπαίδευσης του Debrecen, τους υποδέχθηκε ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο οποίος τουςενημέρωσε για το οικονομικό και παραγωγικό προφίλ της Πιερίας, καθώς και το είδος, τον αριθμό και τους κλάδους που δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις της Πιερίας.

Συνεχίζοντας ο κ. Χατζηχριστοδούλου έκανε μια πλήρη ενημέρωση σχετικά με το ρόλο και τη λειτουργία του Επιμελητηρίου και κυρίως αναφέρθηκε σε μια σειρά από ανταποδοτικές υπηρεσίες που προσφέρει το Επιμελητήριο στα μέλη του, για τη στήριξη της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, όπως διοργάνωση εκθέσεων και επιχειρηματικών αποστολών για τη στήριξη της εξωστρέφειας και την προώθηση-προβολή των επιχειρήσεων, εκπόνηση μελετών, διοργάνωση ημερίδων και σεμιναρίων με τη λειτουργία της Επιμελητηριακής Σχολής, συνεχής ενημέρωση των μελών, έκδοση εντύπων, διαφημιστικές καμπάνιες για την τουριστική προβολή της Πιερίας, δράσεις για τη στήριξη της αγοράς και πολλά άλλα.

Κλείνοντας ο κ. Χατζηχριστοδούλου κάλεσε επιχειρηματίες από την Ουγγαρία να επισκεφθούν το Επιμελητήριο και το Νομό Πιερίας και να οργανωθούν συναντήσεις για την ανάπτυξη διμερών επιχειρηματικών σχέσεων. Ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση για θέματα επιχειρηματικότητας, δόθηκε έντυπο υλικό με πληροφορίες για το Νομό Πιερίας και η επίσκεψη έκλεισε με ξενάγηση στη Μουσειακή Έκθεση Παραδοσιακών Επαγγελμάτων που στεγάζεται στο κτήριο του Επιμελητηρίου, όπου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα εργαλεία και αντικείμενα των διαφόρων επαγγελμάτων.

Προηγούμενο 12η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2023: Κατάλογος Εκθετών

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας