Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Επίσκεψη του 2ου ΕΠΑΛ & Δομής του Ψυχιατρικού Τομέα του Γ.Ν. Κατερίνης στη Μόνιμη Μουσειακή Έκθεση Παραδοσιακών Επαγγελμάτων του Επιμελητηρίου Πιερίας

Αυξάνονται εντυπωσιακά οι επισκέψεις Σχολείων & Οργανισμών στην Έκθεση

Είκοσι επτά μαθητές του Τμήματος Οικονομίας, του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου, επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου, τη Μόνιμη Μουσειακή Έκθεση Παραδοσιακών Επαγγελμάτων του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Οι μαθητές μέσα από μια εκπαιδευτική περιήγηση στον εκθεσιακό χώρο, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα διαφορετικά κοινωνικοοικονομικά δεδομένα περασμένων εποχών, μέσα από τα αυθεντικά αντικείμενα και εργαλεία που χρησιμοποιούνταν κατά την παραγωγική διαδικασία και την παροχή υπηρεσιών και να ενημερωθούν για την εξέλιξη των επαγγελμάτων.

Κατόπιν ακολούθησε περιήγηση και ξενάγηση στην Έκθεση, μελών Δομής του Ψυχιατρικού Τομέα του Γ.Ν. Κατερίνης.

Οι εκπαιδευτικές επισκέψεις συνεχίζονται, σε καθημερινή βάση, από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρα 09:00 έως 13:00, στο χώρο του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Προηγούμενο Εκπαιδευτική επίσκεψη του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης στη Μόνιμη Μουσειακή Έκθεση Παραδοσιακών Επαγγελμάτων του Επιμελητηρίου Πιερίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας