Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Επανέρχεται δυναμικά η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κ. Μακεδονίας

Χατζηχριστοδούλου: «Το 75% των θέσεων έχει ήδη καλυφθεί-Πολλοί νέοι εκθέτες έχουν δηλώσει για πρώτη φορά συμμετοχή»

Μαυρίδου: «Στόχος μας η ΕΒΕΠ να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο»

Κουκοδήμος: «Ο δήμος προχωρά στη στέγαση 5.500τ.μ στην Ανδρομάχη»

Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας, επανέρχεται δυναμικά τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από κοινού με την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και το δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο καθώς τόσο η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας όσο και ο δήμος Κατερίνης θα στηρίξουν, όπως κάθε φορά, την 11η διοργάνωση ενός από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς θεσμούς, όχι μόνο του νομού αλλά όλης της Κεντρικής Μακεδονίας.

«Η χαλάρωση των μέτρων μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να πραγματοποιήσουμε, μετά από δύο χρόνια, την 11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το ενδιαφέρον των επαγγελματιών είναι πολύ μεγάλο καθώς ήδη το 75% του συνόλου των θέσεων έχει καλυφθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, σημειώνοντας ότι μεταξύ των επιχειρηματιών υπάρχουν και πολλοί νέοι εκθέτες.

Τόνισε επίσης ότι είναι πολύ σημαντική η στήριξη που παρέχουν τόσο η Περιφέρεια όσο και ο δήμος Κατερίνης.

«Πρόκειται για ένα επιχειρηματικό γεγονός το οποίο έχει ξεφύγει από τα στενά όρια του νομού. Είναι μια περιφερειακή έκθεση που μπορεί να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο» σημείωσε από την πλευρά της η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

Όπως είπε η κ. Μαυρίδου, φέτος η ΕΒΕΠ επανέρχεται πανηγυρικά, «σα να ξεκινάμε κάτι από την αρχή» και πρόσθεσε ότι η Περιφέρεια διαχρονικά στηρίζει τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που ωφελούν τον τόπο και τους ανθρώπους του.

«Χαιρετίζω την πρωτοβουλία του προέδρου προκειμένου να γίνει ένα νέο ξεκίνημα μετά τον covid και να διοργανώσουμε μία ΕΒΕΠ διαφορετική, πιο μεγάλη, πιο πλούσια και πιο οργανωμένη από ποτέ» υπογράμμισε ο δήμαρχος Κατερίνης. Μάλιστα ο κ. Κουκοδήμος ανέφερε ότι προχωρούν οι ενέργειες για τη δημιουργία στεγασμένου χώρου 5.500 τ.μ. καθώς, όπως τόνισε, ο δήμος έχει λάβει το «πράσινο φως» προκειμένου να καταθέσει την προμελέτη για την εγκατάσταση μόνιμης προκάτ κατασκευής στην έκταση της Ανδρομάχης.

Η 11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κ. Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2022.

Προηγούμενο Δράση ΕΠΑνΕΚ: «Στήριξη Νεοφυών Επιχειρήσεων Εθνικού Μητρώου «Elevate Greece» για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 (Β’ Κύκλος)

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας