Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Η Ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη κεντρική ομιλήτρια στην ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πιερίας με θέμα: «Προκλήσεις, εμπόδια και εργαλεία, για την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις»

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30, το Επιμελητήριο Πιερίας, διοργανώνει ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Προκλήσεις, εμπόδια και εργαλεία, για την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις», στη Συνεδριακή του Αίθουσα (1ος όροφος), με κεντρική ομιλήτρια την Ευρωβουλευτή της ΝΔ-ΕΛΚ κα Μαρία Σπυράκη.

Η ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη θα παρουσιάσει όλα τα δεδομένα της Πράσινης Συμφωνίας, Green Deal, που τα επόμενα χρόνια είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί μέχρι κεραίας, προσφέροντας υποστήριξη και δουλειές στους πολίτες καθώς και προβλεψιμότητα και διευκολύνσεις στις επιχειρήσεις.

Η δίδυμη μετάβαση, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο των στόχων της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας, προτείνει την ανάπτυξη νέων λύσεων που θα βοηθήσουν την κοινωνία ως σύνολο να γίνει πιο βιώσιμη. Δημιουργεί νέες ευκαιρίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις προκειμένου να μειώσουν το κόστος τους και να αυξήσουν το τζίρο τους.

Η ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη, πριν την έναρξη της εκδήλωσης, θα κάνει δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε.

Μετά την παρουσίαση της κας Σπυράκη, θα ακολουθήσει συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Προηγούμενο 46η  Διεθνής Έκθεση Κατασκευής Κτιρίων, 17-20 Απριλίου  2024, Κωνσταντινούπολη – Τουρκία

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας