Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Με γεμάτα χέρια αναχώρησαν οι γυναίκες επιχειρηματίες του ΕΕΔΕΓΕ που φιλοξένησε το Επιμελητήριο Πιερίας

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουν την Πιερία είχαν οι γυναίκες-επιχειρηματίες μέλη του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας τους στο νομό με αφορμή τη Γενική Συνέλευση του Δικτύου που έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο Πιερίας.

Και αυτό γιατί το Δ.Σ και τα στελέχη του Επιμελητηρίου φρόντισαν όχι μόνο για την άρτια οργάνωση της Γενικής Συνέλευσης αλλά και για την επαφή των φιλοξενουμένων με προϊόντα που παράγει η πιερική γη τα οποία πήραν μαζί τους αναχωρώντας.

Η τσάντα που τους πρόσφερε το Επιμελητήριο, ως ανάμνηση της παρουσίας τους στην Πιερία, περιείχε μερικά από τα πιο εμβληματικά προϊόντα της πιερικής γης όπως τσάι και μέλι Ολύμπου, παραδοσιακά ζυμαρικά και τραχανά καθώς και μαρμελάδα από ντόπιο κεράσι.

Επιπλέον το Επιμελητήριο πρόσφερε στις φιλοξενούμενες επιχειρηματίες την έκδοση του Οδηγού Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων καθώς και το έντυπο για την τουριστική προβολή της Πιερίας ενώ ειδικά στην πρόεδρο του ΕΕΔΕΓΕ κα Σοφία Εφραίμογλου-Κουνενάκή ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και η Α’ Αντιπρόεδρος Ματούλα Βελώνη δώρισαν τα μανικετόκουμπα και την καρφίτσα του Επιμελητηρίου.
Οι φιλοξενούμενες δήλωσαν ενθουσιασμένες από την φιλοξενία, κυρίως όμως από τις ομορφιές της Πιερίας την οποία, όπως δεσμεύθηκαν, θα ξαναεπισκεφθούν σίγουρα!

Προηγούμενο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων – Προμήθεια Εργαστηριακών Αναλώσιμων

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας