Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Οι γυναίκες-επιχειρηματίες των Επιμελητηρίων της χώρας το Σαββατοκύριακο στην Πιερία

Το Επιμελητήριο Πιερίας φιλοξενεί τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Επιχειρηματιών

Οι γυναίκες-επιχειρηματίες των Επιμελητηρίων της χώρας το Σαββατοκύριακο στην Πιερία

Τη Γενική Συνέλευση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Επιχειρηματιών πρόκειται να φιλοξενήσει το Σάββατο 2 Απριλίου το Επιμελητήριο Πιερίας.

Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, είναι η Αστική Εταιρεία των Επιμελητηρίων της Ελλάδος που δημιουργήθηκε για την προώθηση της επιχειρηματικότητας της γυναίκας, σύμφωνα με το πρότυπο του Ευρωεπιμελητηρίου και τις αποφάσεις της Λισσαβόνας.

Πρωταρχικός στόχος του Δικτύου είναι, η ευαισθητοποίηση των Επιμελητηρίων και των επιχειρηματιών-μελών τους σχετικά με τα οφέλη που θα προκύψουν από την πλήρη ενσωμάτωση των γυναικών στην αγορά εργασίας και την οικονομία.

Στόχος του Δικτύου είναι η ενίσχυση και εξυγίανση των υπαρχόντων γυναικείων επιχειρηματικών μονάδων και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της γυναίκας με την ίδρυση νέων επιχειρήσεων, η προώθηση ίσων ευκαιριών, η άρση των επαγγελματικών στερεοτύπων και η συμφιλίωση μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής. Πάντα μέσα από τις υπηρεσίες που τα Επιμελητήρια προσφέρουν στα μέλη τους.

Η αύξηση της απασχόλησης της γυναίκας παραμένει επιτακτική ανάγκη για ολόκληρη την Ευρώπη, διότι είναι ένας από τους παράγοντες που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της εγχώριας αλλά και της Ευρωπαϊκής οικονομικής ανάπτυξης.

Σε μια εποχή δύσκολη για τις ΜμΕ, το Δίκτυο φιλοδοξεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις των γυναικών να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν, αξιοποιώντας τα εθνικά και κοινοτικά προγράμματα, παρέχοντας πληροφόρηση σε θέματα του ενδιαφέροντός τους, οργανώνοντας επιχειρηματικά σχέδια και παρεμβαίνοντας στα Κέντρα Λήψης Αποφάσεων, για μέτρα τα οποία θα βοηθήσουν την εργαζόμενη γυναίκα σε προβλήματα όπως είναι ο συνδυασμός οικογενειακής ζωής-καριέρας, θέματα συνταξιοδοτικά, θέματα σχετικά με τον ασφαλιστικό τους φορέα κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Επιμελητήριο Πιερίας εκπροσωπείται στο ΕΕΔΕΓΕ από την Α’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Ματούλα Βελώνη η οποία κατέχει τη θέση της Γ΄Αντιπροέδρου στο Δ.Σ του Δικτύου.

Η Γενική Συνέλευση του ΕΕΔΕΓΕ θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας, το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 (12:00μ.).

Προηγούμενο 424 ΓΝΣΕ – Προμήθεια υγειονομικού υλικού (Εγχειρητική τεχνική)

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας