Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας παραδίδει τη Μελέτη Αξιοποίησης του Ολύμπου στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Το πρωί της Τρίτης 6 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο κτήριο της Π.Ε. Πιερίας, μεταξύ του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου και της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου, με θέμα την άμεση έναρξη της υλοποίησης της Μελέτης για την Αειφόρο Ανάπτυξη του Ολύμπου, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα από το Επιμελητήριο Πιερίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, η οποία οδήγησε στον προγραμματισμό των επόμενων ενεργειών για την επιτυχή έκβαση ενός όντως μεγαλεπήβολου αλλά και συγχρόνως απαραίτητου έργου για την Ανάπτυξη της Πιερίας.

Η πραγματοποιθείσα σύσκεψη έδωσε την ευκαιρία στην Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου να εκφράσει την αμέριστη αρωγή και στήριξή της σε κάθε επωφελή για την Πιερία πρωτοβουλία.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου τόνισε τη διαρκή και στέρεη δέσμευσή του στο μόνιμο στόχο που ήταν και θα είναι η οικονομική αναβάθμιση του Νομού μας.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν από πλευράς Επιμελητηρίου, η Α΄ Αντιπρόεδρος Ματούλα Βελώνη, ο Β΄ Αντιπρόεδρος Γιάννης Πεΐδης, ο Γεν. Γραμματέας Θανάσης Κόκκινος και ο Υπεύθ. ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχ/σεων Δημήτρης Εμμανουηλίδης, καθώς και Επιστημονικοί Συνεργάτες της Αντιπεριφερειάρχη.

Προηγούμενο Σχεδιάγραμμα Έκθεσης

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας