Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των Ατόμων με Αναπηρία

Την ημερίδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας με θέμα «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των Ατόμων με Αναπηρία» φιλοξένησε το Επιμελητήριο Πιερίας

Χατζηχριστοδούλου: «Η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται καθημερινά με πολλαπλούς ρόλους δίπλα στον πολίτη»

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρία» διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας το πρωί της Πέμπτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Πιερίας, με την παρουσία αρχών και φορέων του νομού.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ως οικοδεσπότης, χαιρέτισε τις εργασίες της ημερίδας υπογραμμίζοντας την καθοριστική συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας των πολιτών.

«Κύριε Ταξίαρχε συγχαρητήρια. Στο πρόσωπό σας απευθύνουμε συγχαρητήρια σε όλους του αξιωματικούς και το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας που καθημερινά βρίσκεστε με πολλαπλούς ρόλους δίπλα στους πολίτες» τόνισε ο πρόεδρος, απευθυνόμενος στον Διευθυντή Αστυνομίας Πιερίας κ. Γιώργο Τζήμα.

«Η Ελληνική Αστυνομία ιδρύθηκε το 1822 κα μάλιστα υπήρχε και υπουργός Αστυνομίας. Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τι θα ήμασταν σήμερα αν δεν υπήρχε η αστυνομία» σημείωσε ακόμα ο κ. Χατζηχριστοδούλου.

Εξάλλου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου υπογράμμισε την ανάγκη ευαισθητοποίησης και επιπρόσθετων αστικών παρεμβάσεων που θα διευκολύνουν την κίνηση των Ατόμων με Αναπηρία στους εξωτερικούς χώρους.

«Τα Άτομα με αναπηρία έχουν τα ίδια δικαιώματα στην εργασία, στην καθημερινότητα, στο παιχνίδι» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Χατζηχριστοδούλου ο οποίος κάλεσε τους παρευρισκόμενους να παρακολουθήσουν ένα βίντεο-γροθιά στο στομάχι, όπου αποκαλύπτεται ,σε όλο το μέγεθος, η δυσκολία πρόσβασης των ΑμεΑ σε βασικές υποδομές πόλεων, ακόμα και σε σημεία που θεωρητικά είναι κατασκευασμένα για να έχουν πρόσβαση τα άτομα με αναπηρία.

Προηγούμενο Παρουσιάστηκε η β΄ φάση της μελέτης για τις προοπτικές αξιοποίησης του Ολύμπου στο Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πιερίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας