Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Επιμελητήριο Πιερίας

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από το Λύκειο Ελληνίδων Κατερίνης και τα «Μπαμπαλιούρια» από το Σύλλογο Λιβαδιωτών Κατερίνης στο Επιμελητήριο Πιερίας

Μέλη του Συλλόγου Λιβαδιωτών Κατερίνης «Γεωργάκης Ολύμπιος», αναβιώνοντας τα «Μπαμπαλιούρια», ένα πανάρχαιο πρωτοχρονιάτικο έθιμο, ξεσήκωσαν το Επιμελητήριο Πιερίας κραδαίνοντας τα ξύλινα σπαθιά τους και τα κουδούνια, φορώντας τις χαρακτηριστικές τους μάσκες και φορεσιές και παρουσία του Προέδρου Ηλία Χατζηχριστοδούλου και της Α΄ Αντιπροέδρου Ματούλας Βελώνη,  ξορκίζαν το κακό και έδωσαν ευχές για έναν καλύτερο νέο χρόνο.

Στη συνέχεια τα παιδιά του Λυκείου Ελληνίδων Κατερίνης, τραγουδήσανε με συνοδεία μουσικών οργάνων παραδοσιακά Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου αφού ευχαρίστησε και συγχάρηκε και τους δύο συλλόγους για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, να κρατηθούν ζωντανά τα έθιμα και οι παραδόσεις του τόπου μας, τους ευχήθηκε Καλή Χρόνια με υγεία, πρόοδο, φώτιση και αισιοδοξία.

Προηγούμενο HORECA FAIR International Hotel Restaurant, Cafe, Laundry Equipment, Hospitality and Accommodation Technologies Fair, 15-18 Φεβρουαρίου, Σμύρνη – Τουρκία

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας