Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συγχαρητήρια επιστολή στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου

Ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πιερίας απέστειλαν συγχαρητήρια επιστολή στον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα για την πανηγυρική επανεκλογή του ως Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και τις ευχές τους για μια παραγωγική και δημιουργική συνεργασία.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής:

Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη,

Αγαπητέ φίλε Απόστολε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας και εγώ προσωπικά, εκπροσωπώντας τον επιχειρηματικό κόσμο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, σας ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια για την πανηγυρική επανεκλογή σας ως Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Η μεγάλη σας νίκη, αποτελεί αδιαμφισβήτητο κριτήριο της αναγνώρισης του έργου της διοικήσεώς σας καθώς και της προσωπικής σας συμβολής στην αναπτυξιακή προσπάθεια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Το σημαντικό και καρποφόρο έργο σας καθώς και η εμπειρία των προηγούμενων ετών, αποτελούν τα εχέγγυα για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας σας, προς όφελος της Περιφέρειάς μας.

Ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε την παραγωγική και δημιουργική συνεργασία και συμπόρευσή μας για την αναβάθμιση του επιχειρείν και της  τοπικής μας οικονομίας.

Οι ευχές και η στήριξη όλων μας είμαι σίγουρος ότι θα σας συνοδεύουν κατά τη διάρκεια της νέας δύσκολης αλλά ελπιδοφόρας θητείας σας.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας
Αντιπρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας

Προηγούμενο Αναβολή της από 2/10/2023 Έναρξης παραγωγικής λειτουργίας του Συστήματος ΕλέγχουΕισαγωγών-ICS2 στην χώρα μας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας