Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συγχαρητήρια επιστολή στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου

Ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πιερίας απέστειλαν συγχαρητήρια επιστολή στον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Πρωθυπουργού της Ελλάδας και τις ευχές τους για καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει για τη συνέχιση του μεταρρυθμιστικού προγράμματος και τη δημιουργία ενός σύγχρονου κράτους προς όφελος της ανάπτυξης του επιχειρείν και της ευημερίας των πολιτών.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής:

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας και εγώ προσωπικά, εκπροσωπώντας τον επιχειρηματικό κόσμο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, σας ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια για την αδιαμφισβήτητη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 και για την ανάληψη των καθηκόντων σας ως Πρωθυπουργού της Ελλάδας.

Η ισχυρή εντολή που λάβατε, η εμπειρία σας από την προηγούμενη θητεία, το ανανεωμένο και αξιόμαχο κυβερνητικό σχήμα, πληρούν τα εχέγγυα για τη συνέχιση του μεταρρυθμιστικού σας προγράμματος και τη δημιουργία ενός σύγχρονου κράτους.

Η επιχειρηματική κοινότητα επιζητεί για την επόμενη τετραετία, μια σταθερή οικονομική πολιτική, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, την αξιοποίηση των επενδυτικών προγραμμάτων και τη διάχυση των κονδυλίων, τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την προστασία του υγιούς ανταγωνισμού, την αντιμετώπιση της ακρίβειας, ώστε να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας και η ευημερία της κοινωνίας.

Η στήριξη του Επιμελητηρίου Πιερίας, θεωρείται δεδομένη για μια ουσιαστική, δημιουργική και παραγωγική συνεργασία προς όφελος της ανάπτυξης του επιχειρείν και της ευημερίας της Πιερίας μας και της Ελλάδας μας.

Ευχόμαστε σε εσάς και σε όλα τα μέλη της κυβέρνησής σας, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας

Αντιπρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας

Προηγούμενο Μελέτη Διερεύνησης της Προοπτικής, των Δυνατοτήτων και των Τρόπων Αξιοποίησης του Ολύμπου σε Αναπτυξιακή Κατεύθυνση

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας