Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συγχαρητήρια Επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα

Ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας απέστειλαν συγχαρητήρια επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα για τη βράβευσή του ως «Υπουργός Οικονομικών της χρονιάς 2023 για την Ευρώπη» από το περιοδικό The Banker του ομίλου των Financial Times.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Σας εκφράζουμε τα πιο θερμά και ειλικρινή συγχαρητήριά μας για τη βράβευσή σας ως «Υπουργός Οικονομικών της χρονιάς 2023 για την Ευρώπη» από το περιοδικό The Banker του ομίλου των Financial Times.

Ως Υπουργός Οικονομικών πετύχατε με σοβαρή, συστηματική προσπάθεια, μέσω αποτελεσματικών και μεταρρυθμιστικών πολιτικών να σταθεροποιήσετε και να ισχυροποιήσετε την ελληνική οικονομία, παρά την πρωτόγνωρη αβεβαιότητα των καιρών και τις αντίξοες διεθνείς συνθήκες.

Κατά την πανδημική και ενεργειακή κρίση, με στοχευμένα μέτρα, διασώθηκε ο παραγωγικός ιστός της χώρας, προστατεύθηκε το βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων και διατηρήθηκε η κοινωνική συνοχή στη Χώρα μας.

Η τιμητική διάκριση από τη διεθνή οικονομική κοινότητα, στο πρόσωπό σας, διαχέεται σε ολόκληρη την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, μας κάνει όλους υπερήφανους και μας δίνει αυτοπεποίθηση για την ευτυχή κατάληξη των προσπαθειών των παραγωγικών τάξεων και των εργαζομένων, υπό την καθοδήγηση της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας

Ο Πρόεδρος

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Προηγούμενο 19η  Διεθνής Έκθεση Νημάτων, 16-18 Φεβρουαρίου 2023, Κωνσταντινούπολη – Τουρκία

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας