Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Γεώργιο Τζήμα για την προαγωγή του στο αξίωμα του Υποστράτηγου της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια στον κ. Γεώργιο Τζήμα, μέχρι πρότινος Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή, για την επάξια προαγωγή του στο αξίωμα του Υποστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ. και την τοποθέτησή του στη θέση του Διευθυντή Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Η εμπειρία του, η ικανότητά του, η εργατικότητά του, η συνέπεια και το ήθος του σε όλη την μέχρι τώρα πορεία του, αποτελούν τα εχέγγυα για το έργο το οποίο καλείται και αυτή τη φορά να επιτελέσει.

Ως Επιμελητήριο Πιερίας είχαμε μια άψογη και αποτελεσματική συνεργασία, η οποία ευχόμαστε να συνεχιστεί και από τη νέα του θέση.

Του ευχόμαστε υγεία, καλή δύναμη, με πολλές επιτυχίες στη ζωή του και καλή συνέχεια στο επιτυχημένο έργο του, το οποίο αποτελεί τιμή για την Πιερία.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας
Αντιπρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας

Προηγούμενο Χρηματοδοτούμενο από το α/ ΥΠΕΞ πρόγραμμα ανάπτυξης κινητικότηταςνέων επιχειρηματιών “Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative”(YTILI), στις ΗΠΑ, φθινόπωρο 2024.

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας