Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συγχαρητήριο μήνυμα του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού Πιερίας, που κατάφεραν να ανταποκριθούν με επιτυχία στη δύσκολη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων και είδαν τους κόπους και τις προσπάθειές τους να επιβραβεύονται με την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο.

Σήμερα είναι μία μέρα χαράς, ικανοποίησης και ανακούφισης για τα παιδιά μας, που πέτυχαν τους στόχους τους, αλλά και για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, που στάθηκαν δίπλα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειά τους.

Εύχομαι οι επιλογές σας να σας δικαιώσουν και να αποτελέσουν την αφετηρία για την κατάκτηση επιστημονικών γνώσεων και νέων εμπειριών στη ζωή σας.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε αυτούς που προσπάθησαν και κοπίασαν αλλά δεν κατάφεραν να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία και μια εναλλακτική επιλογή για να αναδειχθούν οι ικανότητές σας. Τα όνειρα και οι στόχοι σας μπορούν πάντα να πραγματοποιηθούν όταν υπάρχει προσήλωση και θέληση.

Η χώρα μας, ειδικά σήμερα έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες, έχει ανάγκη από όλους τους νέους, από όποια θέση και να βρεθούν, γιατί αποτελούν το μέλλον και τη δύναμη του τόπου μας.

Καλή πρόοδο σε όλους με υγεία, επιτυχίες και δημιουργικότητα!

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας

Προηγούμενο Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων: Τροχήλατες Συρταριέρες

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας