Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Συνάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Προεδρείου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Άνοιγμα των Επιμελητηρίων και στον πρωτογενή τομέα με τη δημιουργία Αγροτικών τμημάτων στα Επιμελητήρια»

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ως Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, συμμετείχε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουλίου, ανάμεσα στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Προεδρείου της Κ.Ε.Ε.Ε., με κύριο θέμα συζήτησης τη δημιουργία και ένταξη Αγροτικών τμημάτων στα Επιμελητήρια της χώρας.

Στη συνάντηση εργασίας παρευρέθηκαν από την πλευρά της Κ.Ε.Ε.Ε., ο Πρόεδρος Ιωάννης Μασούτης, οι Αντιπρόεδροι, Ιορδάνης Τσώτσος και Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Αγνιάδης καθώς και υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, Μανώλης Αλιφιεράκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και κυρίως τέθηκαν οι  παράμετροι ώστε να προχωρήσουν άμεσα στην δημιουργία πλαισίου για την ένταξη Αγροτικών Τμημάτων σε όλα τα Επιμελητήρια της χώρας.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε σχετικά: «Με υπομονή, επιμονή και στοχο-προσήλωση ξεκινάμε την προσπάθεια μας για τη  δημιουργία Αγροτικού Τμήματος σε κάθε Επιμελητήριο της χώρας, με την εγγραφή των αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων σε αυτά. Αξιοποιώντας τις δομές, την τεχνογνωσία, την εμπειρία και το πλαίσιο λειτουργίας των Επιμελητηρίων θέλουμε να εντάξουμε στο θεσμικό τους πλαίσιο τα Αγροτικά Τμήματα, δίνοντας πρόσβαση στα οφέλη μιας ήδη οργανωμένης δομής στους παραγωγούς και στους επαγγελματίες του πρωτογενή τομέα».

Η Διοίκηση της Κ.Ε.Ε.Ε. ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό που ανταποκρίθηκε άμεσα για τη συνάντηση και δεσμεύτηκε για την ταχεία και άρτια υλοποίηση του έργου.

Προηγούμενο Γραφείο ΟΕΥ Μονάχου: Ενημερωτικό δελτίο Ιουνίου 2023

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας