Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Φεστιβάλ ελληνικών τροφίμων και ποτών “Παράδοσης Γεύσεις- Το καλάθι του καταναλωτή”, 19-27 Νοεμβρίου 2022, Πλατεία Κλαυθμώνος – Αθήνα

Στα πλαίσια των δράσεων για το 2022 του Φεστιβάλ «Παράδοσης Γεύσεις», φιλοδοξούμε με την αρωγή σας  να προχωρήσουμε στην διοργάνωση του:

Παράδοσης  Γεύσεις
Το καλάθι του καταναλωτή
Αθήνα, Πλατεία Κλαυθμώνος
19 έως και 27 Νοεμβρίου 2022   

Ο στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης, εκτός από την προβολή του ελληνικού τροφίμου και ποτού και την ανάδειξη του γαστρονομικού τουρισμού ενόψει και της τουριστικής περιόδου της νέας χρονιάς, έγκειται και να προτείνουμε στο  καταναλωτικό κοινό της περιοχής της Πρωτεύουσας  ποιοτικά εγχώρια προϊόντα μικρών παραγωγών σε προσιτές τιμές, μέσα από μία γιορτή της γαστρονομίας.

Παράλληλα με καθημερινά events, δίνουμε έναν τόνο εορταστικής ζωντάνιας σε μια από τις ιστορικότερες και ομορφότερες Πλατείες της Αθήνας.

Στο Φεστιβάλ στο οποίο θα προβλέπεται και η άμεση πώληση η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη σε όλες τις σχεδιαζόμενες δράσεις.

Στα πλαίσια της προβολής του «Παράδοσης Γεύσεις- Το καλάθι του καταναλωτή» σχεδιάζουμε την διεξαγωγή προ-φεστιβαλικών εκδηλώσεων στις οποίες εντάσσονται συνεντεύξεις μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Τύπου,  αλλά και γευσιγνωσία προϊόντων , όπως: ζυθογνωσία και οινογνωσία με στόχο την προβολή μέσω του Ελληνικού ποιοτικού τροφίμου και ποτού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ

ΕΛΙΕΣ- ΛΑΔΙ- ΠΑΡΑΓΩΓΑΟΣΠΡΙΑ- ΡΥΖΙ
ΜΕΛΙ- ΠΑΡΑΓΩΓΑΖΥΜΑΡΙΚΑ-  ΣΑΛΤΣΕΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ-ΨΑΡΙ
ΚΡΑΣΙ- ΜΠΥΡΑ-ΠΑΡΑΓΩΓΑΒΟΤΑΝΑ- ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
ΛΙΚΕΡ- ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ- ΧΥΜΟΙ- ΝΕΡΟΑΦΕΨΗΜΑΤΑ
ΑΥΓΑ-ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ- ΓΛΥΚΑ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΚΕΥΗ
ΤΥΡΙ- ΑΛΛΑΝΤΙΚΑSTREETFOOD ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ
ΟΣΠΡΙΑ- ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Το Φεστιβάλ, θα στεγαστεί σε καλαίσθητα υπαίθρια περίπτερα, τύπου Παγόδας, ενώ θα υπάρχουν καθημερινές προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα, κληρώσεις με δώρα για τους επισκέπτες (δράσεις που θα προβάλλονται μέσω των Μ.Μ.Ε.).

Με βάση τα παραπάνω σας προτείνουμε να στηρίξετε την προσπάθεια μας συμμετέχοντας ως εκθέτης προβάλλοντας το προϊόν σας, τοπικής παραγωγής, σε μία δράση γαστρονομικού τουρισμού.

Ευελπιστούμε να αγκαλιάσετε την προσπάθεια μας στην οποία σας καλούμε να δώσετε δυναμικά το παρόν με την συμμετοχή σας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση: τιμοκατάλογο, καταληκτικές ημερομηνίες συμμετοχής, κράτηση θέσεων, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κο Χρόνη Ινιωτάκη.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΙΝΙΩΤΑΚΗΣ
Ξενοφώντος 5, Πειραιάς 18543
2155056075, 6946280679
iniotaki@yahoo.grelladosgevseis@gmail.com

Προηγούμενο Τηλεδιάσκεψη ΣΕΠΕ: Παρουσίαση του προγράμματος ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ για ΜμΕ (Επιδότηση 90%), Δευτέρα 24/10/2022 (18:00-19:30)

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας