Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Χαιρετισμός Προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας για την έναρξη της 12ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2023

Φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζω στη 12η Εμποροβιοτεχνική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας 2023, η οποία συνεχίζει δυναμικά, να προβάλλει και να στηρίζει την επιχειρηματικότητα της Πιερίας, της Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, υποδεχόμενη εκθέτες από όλη τη χώρα.

Ο θεσμός της Εκθεσιακής μας Δραστηριότητας δοκιμάστηκε σκληρά επί δώδεκα συνεχόμενα έτη. Τόσο κατά τη δεκαετή παραμονή μας στα καταστροφικά μνημόνια όσο και κατά τη διετή μάστιγα της πανδημίας.

Η φετινή, όμως, φιλόδοξη διοργάνωση, στον απόηχο Εθνικών καταστροφών, αποδεικνύει πλέον με τον πιο εμφατικό και αναμφισβήτητο τρόπο τη διαχρονικότητά της, την καταξίωση στη συνείδηση των επιχειρηματιών και την καθιέρωσή της ως το σπουδαιότερο Περιφερειακό θεσμό της επιχειρηματικότητας.

Η ισχυρή θέληση για επιβίωση της επιχειρηματικής κοινότητας ήταν και είναι τελικά το ισχυρότερό μας όπλο. Σε αυτήν βασιζόμαστε και συνεχίζουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την έμπρακτη στήριξη των κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Χρήστο Σταϊκούρα Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Άδονι Γεωργιάδη Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Λευτέρη Αυγενάκη Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κα Όλγα Κεφαλογιάννη Υπουργό Τουρισμού, κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη Υφυπουργό Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης), κ. Απόστολο Τζιτζικώστα Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Ιωάννη Μασούτη πρόεδρο Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, οι οποίοι έθεσαν υπό την αιγίδα του φορέα που εκπροσωπούν τη διοργάνωση της 12ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2023.

Ευχαριστώ επίσης τους συνδιοργανωτές Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και Δήμο Κατερίνης, που είναι συνοδοιπόροι μας σε αυτήν την προσπάθεια, τους παραγωγικούς φορείς, τα σωματεία, τους πολυάριθμους επισκέπτες, που με τη στήριξή τους έχουν αγκαλιάσει το θεσμό και τέλος τους επιχειρηματίες για τη συμμετοχή και τη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια.

Σας προσκαλώ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας την Τελετή Εγκαινίων της 12η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2023 την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης στον οικισμό Ανδρομάχης.

Η 12η ΕΒΕΠ-ΚΜ θα λάβει χώρα από τις 22 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2023 και σας περιμένουμε να την επισκεφθείτε και να γνωρίσετε την τεράστια ποικιλία ελληνικών και ξένων παραδοσιακών και σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών.

Προηγούμενο Ενημερωτικό Δελτίο του Υπουργείου Εμπορίου της Τουρκικής Δημοκρατίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας