Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Απονομές Πιστοποιητικών Εξειδίκευσης σεμιναρίων του Α’ εξαμήνου του 2011

aponomes2_F18962.JPGΜε κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η απονομή των Πιστοποιητικών εξειδίκευσης στους επιχειρηματίες που παρακολούθησαν επιτυχώς τα σεμινάρια που υλοποιήθηκαν  από τη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας το πρώτο εξάμηνο του 2011, το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της Σχολής στην πλ. Ελευθερίας. Πρόκειται για σεμινάρια στα εξής αντικείμενα: (1) Πως θα αναπτύξω τις πωλήσεις μου και (2) ανάπτυξη δεξιοτήτων για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, (3) Τεχνικός Ασφαλείας Β’ Κατηγορίας, (4) Κοστολόγηση προϊόντων και υπηρεσιών, (5) Βασικές έννοιες πληροφορικής που πραγματοποιήθηκε στο Λιτόχωρο.

Οι απονομές πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου, των μελών του ΔΣ του Επιμελητηρίου κ.κ. Νίκου Αποστολόπουλου και Γιάννη Πείδη, του καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Δημήτρη Σουμπενιώτη και των καθηγητών κ.κ. Νίκου Πόδα και Σταύρου Χατζηϊωαννίδη καθώς και επιχειρηματιών.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας

«Μας δείχνετε το δρόμο να συνεχίσουμε θέτοντας τον πήχη πιο ψηλά»

aponomes_F16922.JPG Ανοίγοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου συγχάρηκε τα μέλη γιατί επέλεξαν να επενδύσουν το χρόνο τους στον εμπλουτισμό των γνώσεών τους. Επίσης, ευχαρίστησε καθηγητές και συνεργάτες που επιτελούν έργο ουσίας στη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας. «Είναι γεγονός ότι προβλημάτισε ιδιαίτερα το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου μας το αν θα έπρεπε να επενδύσουμε χρήματα στην ανακαίνιση αυτού του κτηρίου για τη λειτουργία της Σχολής. Τα χρήματα αυτά δεν μας τα έδωσε το κράτος αλλά προέρχονται από τις συνδρομές των μελών. Στόχος μας ήταν να παρέχουμε στους επιχειρηματίες του τόπου μας ανταποδοτικές υπηρεσίες που να αποδειχθούν ωφέλιμες γι αυτούς. Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μας για την τόσο μεγάλη και ουσιαστική ανταπόκρισή σας στη λειτουργία της Σχολής. Επιβεβαιώνετε το ορθό της απόφασής μας και μας δείχνετε το δρόμο να συνεχίσουμε θέτοντας τον πήχη πιο ψηλά. Θέλουμε να ξέρετε ότι θα στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο την ανάγκη σας για διαρκή επιμόρφωση ώστε να βελτιώνεστε σε κάθε επίπεδο. Από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά θα προβούμε σε νέες ανακοινώσεις για τη λειτουργία της Σχολής που πιστεύω ότι θα σας ενθουσιάσουν και θα σας ενθαρρύνουν προς την κατεύθυνση της γνώσης και εκπαίδευσης», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηχριστοδούλου.

Δημήτρης Σουμπενιώτης, Καθ. ΠΑ.ΜΑΚ.

Πρόταση για λειτουργία «Ανοιχτού Πανεπιστημίου» σε συνεργασία με το Επιμελητήριο

Την πρόταση να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω η συνεργασία με το Επιμελητήριο Πιερίας και να λειτουργήσει ως «Ανοιχτό Πανεπιστήμιο», κατέθεσε ο καθηγητής και π. αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Δημήτρης Σουμπενιώτης λαμβάνοντας το λόγο στην εκδήλωση. Ο κ. Σουμπενιώτης απευθυνόμενος στα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Πιερίας υπογράμμισε: «είστε άξιοι συγχαρητηρίων για την υψηλού επιπέδου λειτουργία της Σχολής. Αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι που ηγούνται της προσπάθειας είναι ικανοί να προσφέρουν στην επιχειρηματική κοινότητα». Επίσης, συγχάρηκε του επιχειρηματίες γιατί, όπως είπε, έχουν τη θέληση και διαίσθηση να επενδύσουν στην επιμόρφωσή τους και στη συνέχεια ανέφερε: «κάνοντας μια αποτίμηση των πρώτων θετικών αποτελεσμάτων της συνεργασίας μας με το Επιμελητήριο Πιερίας, θα ήθελα να απευθύνω πρόταση στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου να προχωρήσουμε στη λειτουργία ενός «Ανοιχτού Πανεπιστημίου» με την έννοια ότι σε καθορισμένες ημερομηνίες θα διοργανώνονται επιμορφωτικές διαλέξεις και σεμινάρια».

Νίκος Πόδας, καθηγητής

«Τα αποτελέσματα της μέχρι σήμερα συνεργασίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με το Επιμελητήριο Πιερίας είναι ιδιαίτερα θετικά που δίνουν τις προοπτικές ώστε αυτή η συνεργασία να κρατήσει πάρα πολλά χρόνια. Και αυτό δεν το λέει το συμβόλαιο που υπογράφηκε μεταξύ των δύο φορέων. Στην πράξη αποδείχθηκε ότι οι Κατερινιώτες εκτιμούν τέτοιες πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου και τις στηρίζουν με την παρουσία τους που είναι ουσιαστική και ενεργητική», σημείωσε ο καθηγητής Νίκος Πόδας.

Σταύρος Χατζηϊωαννίδης, Καθηγητής

«Ευχαριστώ τον κόσμο που παρακολούθησε το σεμινάριο του Τεχνικού Ασφαλείας. Η υγιεινή και ασφάλεια δεν έχει να κάνει μόνο με την εργασία αλλά βρίσκει εφαρμογή σε κάθε επίπεδο της κοινωνικής και προσωπικής μας ζωής», τόνισε ο καθηγητής Σταύρος Χατζηϊωαννίδης.

ΦΩΤΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 aponomes12_F19337.JPG  aponomes4_F19027.JPG
 aponomes9_F19210.JPG  aponomes6_F19099.JPG
   
 

aponomes3_F18998.JPG
 

aponomes11_F19282.JPG
   
Προηγούμενο Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση ‘Ο Νέος Επενδυτικός Νόμος 3908/2011’, 20/6/2011, 19:30

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας