Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Απονομή Βεβαιώσεων Παρακολούθησης στους Συμμετέχοντες στα Προγράμματα του Α’ εξαμήνου 2012

Τις βεβαιώσεις παρακολούθησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Σχολής του Επιμελητηρίου Πιερίας παρέλαβαν το απόγευμα της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου 2012 οι επιχειρηματίες-μέλη του Επιμελητηρίου, που εκπαιδεύτηκαν και καταρτίστηκαν στα συγκεκριμένα προγράμματα, κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2012.

Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν συνολικά τους 130, απαρτίζοντας πέντε τμήματα παρακολούθησης. Τα δύο (2) από αυτά αφορούσαν στην «Επιμόρφωση Εργοδοτών σε θέματα άσκησης Καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας Γ΄ Κατηγορίας Επικινδυνότητας», ενώ τα υπόλοιπα τρία (3) είχαν ως περιεχόμενο τις εξής θεματικές: α) «Βελτιώστε το ρυθμό είσπραξης των οφειλών πελατών σας», πρόγραμμα το οποίο υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, β) «Εμπορική Αξιοποίηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας» και γ) «Αποφασίστε σωστά & αποφύγετε τις εν βρασμώ? βιαστικές κινήσεις».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου συνεχάρη τους συμμετέχοντες εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επιτυχή ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και αυτού του εξαμήνου και δήλωσε πως η προσπάθεια για την κατάρτιση και την εκπαίδευση των επιχειρηματιών του νομού θα συνεχιστεί. Υπογράμμισε επίσης την εποικοδομητική συνεργασία που υπάρχει με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και τους έμπειρους εκπαιδευτικούς που εισηγούνται των προγραμμάτων. Επιπλέον ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Χαράλαμπο Τασχουνίδη, μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνο της Επιμελητηριακής Σχολής για τη συμβολή του στην επιτυχία των προγραμμάτων.

Ο κ. Τασχουνίδης, από την πλευρά του, αναφέρθηκε στο νέο κύκλο σεμιναρίων που πρόκειται να ξεκινήσει στις 5 Νοεμβρίου σε συνεργασία με το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ. Οι τρεις νέες θεματικές είναι: α) Η χρήση του διαδικτύου στη λειτουργία της μικρής επιχείρησης, β) Εντοπισμός και εκμετάλλευση επιχειρηματικών ευκαιριών και γ) Πρώτες βοήθειες στο χώρο εργασίας. Ο κ. Τασχουνίδης σημείωσε πως και στα τρία προγράμματα η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Το λόγο έλαβε και ο κ. Σταύρος Χατζηιωαννίδης, Μηχανολόγος-Μηχανικός και Τεχνικός Ασφαλείας, ο οποίος επεσήμανε τη σπουδαιότητα του προγράμματος για τους Τεχνικούς Ασφαλείας και ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τα διαδικαστικά θέματα και τις υποχρεώσεις τους όσον αφορά στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Προηγούμενο Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση για το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.), 26/10/2012, 15:30

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας