Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Απονομή Βεβαιώσεων στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου Τεχνικού Ασφαλείας, 17 Ιουλ. 2013

–      Περισσότεροι από 350 επιχειρηματίες καταρτίστηκαν το Α΄ εξάμηνο 2013

 –      Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: Επιμόρφωση, κατάρτιση και εκπαίδευση βασικές προτεραιότητες του Επιμελητηρίου

Τις βεβαιώσεις παρακολούθησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Σχολής του Επιμελητηρίου Πιερίας και συγκεκριμένα του σεμιναρίου «Επιμόρφωση εργοδοτών σε θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας Γ’ κατηγορίας επικινδυνότητας» παρέλαβαν το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουλίου 2013 οι επιχειρηματίες-μέλη του Επιμελητηρίου, που εκπαιδεύτηκαν και καταρτίστηκαν στα συγκεκριμένα προγράμματα.

Οι εκπαιδευθέντες ανήλθαν συνολικά στους 180, οι οποίοι συμμετείχαν σε έξι τμήματα παρακολούθησης διάρκειας 10 ωρών το καθένα, κατά το χρονικό διάστημα από 13 Μαΐου έως 3 Ιουλίου 2013. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το Α΄ εξάμηνο του 2013 έχουν καταρτιστεί συνολικά περισσότεροι από 350 εργοδότες σε θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας Β΄ και Γ΄ κατηγορίας, αλλά και στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων, σύμφωνα με τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΕΦΕΤ.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου συνεχάρη τους παρευρεθέντες για τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια και την επιτυχή ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού κύκλου και αυτού του εξαμήνου. Όπως υπογράμμισε, η προσπάθεια του Επιμελητηρίου και της Σχολής για την κατάρτιση και την επιμόρφωση των επιχειρηματιών είναι συνεχής και επιτυχημένη, γεγονός που αποδεικνύεται από τη μεγάλη συμμετοχή των επιχειρηματιών στα εκπαιδευτικά προγράμματα. «Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό του Τεχνικού Ασφαλείας αποτελεί πλέον απαραίτητο εφόδιο για κάθε επιχειρηματία, ειδικά για εκείνους που διατηρούν ή επιθυμούν να προσλάβουν προσωπικό. ΓιΆ αυτό το λόγο πρέπει να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι για την αναγκαιότητα απόκτησής του, προκειμένου να υπάρχει συμμόρφωση και προς τις επιταγές του Υπουργείου Εργασίας. Το Επιμελητήριο βρίσκεται δίπλα στους επιχειρηματίες, οι οποίοι χάρη στα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται, αποκτούν την απαραίτητη κατάρτιση και εκπαίδευση», τόνισε ο κ. Χατζηχριστοδούλου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών κα Χάιδω Παπαχατζή, καθώς και ο υπεύθυνος της Σχολής του Επιμελητηρίου κ. Χαράλαμπος Τασχουνίδης, οι οποίοι συνεχάρησαν τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια.

Προηγούμενο Αστυνομική Δ/νση Πιερίας – Προμήθεια υγρών καυσίμων (πετρέλαιο θέρμανσης) για το έτος 2013

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας