Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Αυλαία για την 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019

Εξαιρετική επιτυχία και ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις εκθετών & επισκεπτών

Ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία η 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019  το βράδυ της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου 2019, χάρη στις δεκάδες των εκθετών και τις χιλιάδες των επισκεπτών που συμμετείχαν σε αυτή, διατηρώντας ζωντανό για 10η χρονιά τον κορυφαίο επιχειρηματικό θεσμό της Πιερίας, τη μεγαλύτερη Περιφερειακή Εκθεσιακή Δραστηριότητα της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου  στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου και το Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο για τη στήριξη σε αυτήν την προσπάθεια που ξεκίνησε μέσα στα χρόνια της κρίσης, ενωμένοι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «εμείς το όλοι μαζί το κάναμε πράξη και το αποδείξαμε όλα αυτά τα χρόνια με πολλές δράσεις που έχουμε πραγματοποιήσει σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης».

Ευχαρίστησε θερμά όλες τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις της Πιερίας αλλά και πολλών από διάφορα μέρη της Ελλάδας, που έδωσαν για ακόμα μια χρονιά το παρόν, δίνοντας ιδιαίτερη δυναμική στη διοργάνωση.

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Θεόδωρο Καράογλου για την έμπρακτη συμπαράστασή του στη διάρκεια των 10 χρόνων θέτοντας τη 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), μεταφέροντας τα συγχαρητήρια του Υφυπουργού για την μεγάλη φετινή διοργάνωση. Κλείνοντας απευθυνόμενος στο Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο είπε χαρακτηριστικά «εύχομαι του χρόνου να έχουν μπει να θεμέλια του μόνιμου εκθεσιακού χώρου που περιμένουμε χρόνια τώρα».

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου στον χαιρετισμό της δήλωσε ότι η Ανπιπεριφέρεια θα είναι πάντα συνδιοργανωτής σε τέτοιες διοργανώσεις που προβάλουν την Πιερία και συνεχάρη το Επιμελητήριο Πιερίας, τους εκθέτες και όσους συνέβαλλαν στην υπέροχη διοργάνωση. Χαρακτηριστικά η κα. Σ. Μαυρίδου ανέφερε ότι: «χαίρομαι που είδα στα πρόσωπα των επιχειρηματιών και των οικογενειών τους χαμόγελο και ελπίδα». Μετέφερε τους χαιρετισμούς, τα συγχαρητήρια και τη στήριξη σε κάθε δράση, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, και κλείνοντας ευχήθηκε «να μην φύγει ποτέ η ελπίδα, το χαμόγελο και η χαρά από τη σκέψη και την καρδιά σας, και του χρόνου με υγεία θα είμαστε πάλι εδώ».

Ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος ανέφερε ότι ο Δήμος Κατερίνης θα στηρίζει πάντα όσες προσπάθειες γίνονται για τη στήριξη και τόνωση της επιχειρηματικότητας. Στη συνέχεια αναφερόμενος στον Επίτιμο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χαρίλαο Κωτίκα αναφέρθηκε στην προσφορά του και τον χαρακτήρισε από τους «θεμελιώδεις λίθους» του Επιμελητηριακού θεσμού στην Πιερία και κάνοντας ιδιαίτερη μνεία συνεχάρη τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου που χάρη στις προσπάθειες και τη δουλειά του, έγινε η αναγέννηση του Επιμελητηρίου Πιερίας το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα Επιμελητήρια της χώρας. Κλείνοντας συνεχάρη τους εκθέτες και ευχήθηκε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους.

Η τελετή λήξης της 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019 συνεχίστηκε σε μια ευχάριστη, φιλική και γιορταστική ατμόσφαιρα όπου εκθέτες και διοργανωτές αντάλλαξαν απόψεις, ιδέες, εντυπώσεις και ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου, θέτοντας υψηλότερους στόχους.

Το παρών στην τελετή λήξης έδωσαν, οι συνδιοργανωτές ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου,  ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας κ. Γεώργιος Τζήμας, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χαρίλαος Κωτίκας, ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Γιάννης Καραλιάς, ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης κ. Γεώργιος Νταντάμης, ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης και υπεύθυνος  του Δήμου για τη 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ κ. Γιώργος Κυριακίδης, ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης κ. Γεώργιος Τσιαλός, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών, μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας, πλήθος κόσμου και φυσικά οι εκθέτες επιχειρηματίες της 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019.

Η 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019 είχε έντονα επιχειρηματικό χαρακτήρα, με περισσότερες  συμμετοχές και ενδιαφέροντα περίπτερα, αποσπώντας  ιδιαίτερα θετικές κριτικές από πλήθος επισκεπτών αλλά και από τους συμμετέχοντες που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους τόσο για την υψηλή επισκεψιμότητα όσο και την αποτελεσματική προβολή των εκθεμάτων τους.

Προηγούμενο 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019 – Τελετή λήξης, Γιορτή εκθετών, Διαγωνισμός Εκθεσιακού Περιπτέρου

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας