Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Αυτό το καλοκαίρι διακοπές στην Πιερία. Πού αλλού;

 

Αυτό το καλοκαίρι διακοπές στην Πιερία. Πού αλλού;

80 χιλιόμετρα ατελείωτες ακτές. Το μαγευτικό βουνό των 12 θεών. Μία ευθεία δρόμος από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πιερίας αποτελούν την καρδιά της διαφημιστικής καμπάνιας τουριστικής προβολής για το φετινό καλοκαίρι. Η καμπάνια χρηματοδοτείται από το Επιμελητήριο Πιερίας.

Στόχος της καμπάνιας είναι η προσέλκυση τουριστών από περιοχές της Ελλάδας που, αν και θα μπορούσαν, δεν επιλέγουν την Πιερία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. «Η Πιερία είναι μία νέα πρόταση για καλοκαιρινές διακοπές. Συνδυάζει απέραντες παραλίες, το μαγευτικότερο βουνό όλων, τον Όλυμπο, και ασφαλή πρόσβαση. Ταυτόχρονα είναι οικονομική και δε χρειάζεται πλοίο ή αεροπλάνο. 80 χιλιόμετρα παραλίας και 45.000 κλίνες εξασφαλίζουν ευχάριστη διαμονή για τουρίστες όλων των εισοδημάτων», σημειώνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Το Επιμελητήριο Πιερίας εξασφάλισε την προβολή του διαφημιστικού σποτ, στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΙ και ΕΡΤ1 και στην ιστοσελίδα GR TIMES, και θα αξιοποιήσει στο έπακρο τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, YouTube), ενώ είναι ήδη «στον αέρα» ιστοσελίδα που παρουσιάζει στοχευμένα τα πλεονεκτήματα της Πιερίας ως καλοκαιρινό τουριστικό προορισμό (diakopes.champier.gr).

 

Προηγούμενο 4η ΥΠΕ – Προμήθεια και αντικατάσταση κουφωμάτων

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας