Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Διακοπές στην Πιερία επιλέγουν οι δικαιούχοι του κοινωνικού τουρισμού

Στις κορυφαίες θέσεις στις προτιμήσεις των δικαιούχων των επιταγών κοινωνικού τουρισμού βρίσκεται η Πιερία, καθώς περισσότερες από 3.000 επιταγές ενεργοποιήθηκαν στην περιφερειακή ενότητα μέσα σε λίγες μέρες. Η Πιερία είναι στη τέταρτη θέση προτίμησης ανάμεσα στις 74 περιφερειακές ενότητες της χώρας και ξεπέρασε παραδοσιακούς δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας, όπως το Πήλιο, οι Σποράδες, η Λευκάδα και τα νησιά του Αιγαίου.

“Φέτος οι επιχειρηματίες της Πιερίας αποφασίσαμε να “βάλουμε πλάτη” για την ενίσχυση του εγχώριου τουρισμού και αυτή η καμπάνια έχει πετύχει”, υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου. Ο κ. Η. Χατζηχριστοδούλου διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει κανένα lockdown στην Πιερία και προσκάλεσε τους Έλληνες να απολαύσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της Πιερίας σε σχέση με άλλους δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς: 80 χιλιόμετρα παραλίας, το μαγικό βουνό του Ολύμπου και την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση. “Δεν υπάρχει κανένα lockdown, υπάρχουν αυστηρά μέτρα από την αρχή του καλοκαιριού τα οποία βοηθούν τους επισκέπτες της Πιερίας να απολαύσουν τις διακοπές τους με ασφάλεια”.

Η καλοκαιρινή καμπάνια “Πιερία, πού αλλού;” αποτελεί πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας και συμμετέχουν σε αυτήν η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ο Δήμος Κατερίνης και η Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων Διαμερισμάτων Πιερίας – Ημαθίας – Πέλλας.

Δελτίο Τύπου ΟΑΕΔ: 45.715 επιταγές κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ ενεργοποιήθηκαν σε τουριστικά καταλύματα από 1η Αυγούστου (18/8/2020)

  

Πηγή: http://www.oaed.gr/koinonikos-tourismos

Προηγούμενο Δ. Πύδνας-Κολινδρού – Επισκευή και συντήρηση αθλητικού κέντρου Κολινδρού Δήμου Πύδνας – Κολινδρού

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας