Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Διεθνής Έκθεση Δομικών Υλικών «The Big 5», 23-26/11/2020, Dubai World Trade Centre, Ντουμπάι – Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

THE BIG 5 SHOW 2020

https://www.thebig5.ae/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΚΛΑΔΟΙ: ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 23 – 26 Νοεμβρίου 2020
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 20-06-2020
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Ντουμπάι , Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 325 €/τ.μ. (Ενοίκιο & Κατασκευή) πλέον 250€ insurance and registration fee, πλέον Φ.Π.Α
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: ΒΙΒΗ ΚΑΛΑΜΑΡΑ
E-mail: v.kalamara@enterprisegreece.gov.gr | Τηλ: 210 3355764

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Διεθνής Έκθεση The Big 5 θα λάβει χώρα από 23-26/11/2020, για 41η χρονιά, στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Centre στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και είναι η σπουδαιότερη έκθεση του κλάδου στην Μ. Ανατολή.

Για το 2020, η διοργάνωση θα συνεχίσει όπως και τις τελευταίες χρονιές να εστιάζει στα προϊόντα καινοτομίας όσο και στα αναγνωρισμένα, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες όπως και στην πράσινη τεχνολογία και παράλληλα θα διευκολύνει όσο μπορεί περισσότερο τους διεθνείς εκθέτες να αντιληφθούν τις εμπορικές πρακτικές στα ΗΑΕ, μέσω σειράς εκπαιδευτικών προγραμμάτων

Παράλληλα, με την έκθεση “TheBig 5”, διεξάγονται και οι εκθέσεις:

  • «URBANDESIGN&LANDSCAPEEXPO» αστικών εξωτερικών χώρων.
  • «MΙDDLEEASTSTONE» μαρμάρου και πλακιδίων.
  • «HVAC-REXPO» ψύξης-θέρμανσης.
  • «TheBig 5 Solar» ηλιακών συστημάτων και προϊόντων ενέργειας
  • «TheBig 5 Heavy» μηχανημάτων.
  • «Middle East Concrete» τσιμέντου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

Η έκθεση συγκεντρώνει και προβάλλει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες του τομέα των κατασκευών. Ειδικότερα προβάλλονται :

Δομικά υλικά (δόμηση, μόνωση, οδοποιία, κατασκευές), ηλεκτρολογικό υλικό, κλιματισμός, εξοπλισμός αεροδρομίων, καλώδια, ηλεκτρικά μηχανήματα, τεχνολογία υδάτων & περιβάλλοντος (πισίνες, συντριβάνια, προστασία περιβάλλοντος, είδη ύδρευσης, άρδευσης), τεχνολογία κλιματισμού (ψύξη – θέρμανση) κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα μεταλλουργίας και υαλουργίας, μπάνια, κεραμικά, μάρμαρα υλικά επεξεργασίας μαρμάρων και προϊόντα ξύλου (πόρτες – κουφώματα – πατώματα, ειδικές κατασκευές κ.λ.π).

Oι διοργανωτές έχουν ομαδοποιήσει τα προϊόντα που προβάλλονται σε πέντε κατηγορίες, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα και η τοποθέτηση των Ελληνικών Επιχειρήσεων στον εκθεσιακό χώρο θα γίνει με βάση την παρακάτω ομαδοποίηση σε συνεργασία με τον Enterprise Greece.

Aξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος οι διοργανωτές έχουν εστιάσει στα εργαλεία τεχνολογίας που βελτιώνουν την προβολή των εταιρειών στην έκθεση.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝOY ΕTOYΣ

  • Καθαρή εκθεσιακή επιφάνεια 103.000 τ.μ.
  • Σύνολο εκθετών: 2.507 επιχειρήσεις
  • 61 χώρες μεταξύ των οποίων Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία, Τουρκία, Ινδία, ΗΠΑ, Ην.Βασίλειο, Κίνα, Σ.Αραβία, ΗΑΕ, Ιαπωνία, Κορέα.
  • Σύνολο εμπορικών επισκεπτών 66.070
  • Το 2019 διοργανώθηκαν πάνω από 240 πιστοποιημένα workshops με ελεύθερη συμμετοχή στα οποία συμμετείχαν 13.000+ άτομα, ενώ κατεγράφη σημαντική άνοδος του αριθμού των αγοραστών από τις χώρες GCC, αποδεικνύοντας ξανά τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι οργανωτές την έκθεση ως σημείο συνάντησης, ενημέρωσης και εμπορικής συναλλαγής του τομέα των κατασκευών.

Το 2019 το Ελληνικό περίπτερο κάλυψε συνολικά έκταση 1.660 τ.μ. στα Hall Οι 55 συμμετέχουσες επιχειρήσεις παρουσίασαν προϊόντα μαρμάρου, ξυλείας και υαλουργίας, μεταλλικές κατασκευές, μονωτικά υλικά, ηλιακά συστήματα, εντοιχιζόμενες κουζίνες, συστήματα διαχείρισης νερού, θωρακισμένες πόρτες, προϊόντα αλουμινίου, χρώματα, είδη κιγκαλερίας , συστήματα ήχου, τεχνολογίας κ.λ.π. Η ελληνική συμμετοχή, με το λειτουργικό και μοντέρνα σχεδιασμένο ελληνικό περίπτερο και το branding GR BUILDING που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον κατασκευαστικό κλάδο, έχει τύχει θετικότατων σχολίων τόσο από τους Έλληνες εκθέτες όσο και από τις αποστολές των άλλων κρατών.

Η Ελληνική συμμετοχή του 2019 αναδείχθηκε 2η σε Ευρωπαϊκό επίπεδο εθνικών συμμετοχών μετά την Ιταλία και η μεγαλύτερη συμμετοχή του κλάδου διαχρονικά σε Διεθνή έκθεση. Στόχος για το 2020 είναι να ξεπεράσει και αυτό το ρεκόρ και να αναδείξει για άλλη μια φορά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των Ελληνικών προϊόντων, όλων των κλάδων των δομικών υλικών και υπηρεσιών. Για την ελληνική συμμετοχή προβλέπεται και πάλι ξεχωριστός χώρος υποδοχής (reception desk) για τους ξένους προσκεκλημένους, ξεχωριστός χώρος (Lοunge area) για meetings εκθετώνεπισκεπτών, σχεδιασμός καταλόγου εκθετών, διαφημιστική υποστήριξη της ελληνικής συμμετοχής στους χώρους της έκθεσης, υποστηρικτικά εργαλεία marketing, card reader για κάθε εκθέτη κλπ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

To κόστος ανέρχεται σε 325€/τ.μ. πλέον 250€ insurance and registration fee.

Για τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην έκθεση με το Πρόγραμμα «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ» το κόστος διαφοροποιείται.

Τα παραπάνω ποσά επιβαρύνονται με Φ.Π.Α. 24%.

Στο κόστος περιλαμβάνονται :

  • ενοίκιο χώρου
  • κατασκευή και βασικός εξοπλισμός stand
  • τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος,
  • καθαρισμός stand)
  • καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης
  • καταχώρηση στο έντυπο κατάλογο του Enterprise Greece για την ελληνική συμμετοχή
  • ασφάλιση του σταντ και των εκθετών στην διάρκεια της έκθεσης
  • διαφημιστική προβολή της συμμετοχής μας στον εκθεσιακό χώρο καθώς και ολοσέλιδων καταχωρήσεων σε έντυπα της έκθεσης
  • επιτόπια παρουσία υπαλλήλων του Enterprise Greece

ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ  ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την συμμετοχή τους στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλλουν απαραιτήτως μαζί με την αίτηση συμμετοχής τους, ως προκαταβολή το 35% του συνολικού κόστους συμμετοχής λαμβάνοντας υπόψη τα αιτούμενα τ.μ. Η προκαταβολή του ποσού μπορεί να γίνει με τη χρήση ηλεκτρονικού, μοναδικού κωδικού πληρωμής, ο οποίος θα εκδοθεί και θα αποσταλεί στους ενδιαφερόμενους μόλις υποβάλλουν την αίτηση τους.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη και το αργότερο 20 ημέρες πριν την έναρξη της έκθεσης.

Παρακαλούμε επίσης για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην Enterprise Greece SA στο e-mail στο pay@eg.gov.gr, καθώς και ένα αντίγραφο στον οργανωτή της έκθεσης κα. Βιβή Καλαμάρα e-mail: v.kalamara@eg.gov.gr.

Στον επισυναπτόμενο κανονισμό συμμετοχής μπορείτε να λάβετε όλη την πληροφόρηση για τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση κα.

Κατεβάστε ολόκληρη την πρόσκληση εδώ

Προηγούμενο Δήμος Δίου-Ολύμπου – Υποστήριξη και βελτίωση της παραγωγικής λειτουργίας της Πληροφοριακής Υποδομής (Λογισμικού) του Δήμου

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας