Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Διεθνής Έκθεση Δομικών Υλικών «THE BIG 5 CONSTRUCT EGYPT 2020», 22-24 Σεπτεμβρίου 2020, Κάιρο-Αίγυπτος

ΚΛΑΔΟΙ: ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 22 – 24 Σεπτεμβρίου 2020
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 20-06-2020
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κάιρο , Αίγυπτος
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 215 €/ τ.μ. για εσωτερικό χώρο , πλέον 250 € Insurance & Registration fee , πλέον Φ.Π.Α
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: ΒΙΒΗ ΚΑΛΑΜΑΡΑ
E-mail: v.kalamara@enterprisegreece.gov.gr  | Τηλ: 210 3355764

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η Διεθνής Έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «THE BIG 5 CONSTRUCT EGYPT 2020» διεξάγεται για 3η φορά στον εκθεσιακό χώρο Egypt International Exhibition Center στο Κάιρο της Αιγύπτου από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου και αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να έρθουν σε επαφή οι εταιρίες με την συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά της Αιγύπτου και τον κατασκευαστικό κλάδο αξίας πολλών δις δολαρίων.

Στην προηγούμενη διοργάνωση συμμετείχαν περισσότερες από 240 εταιρείες από 51 χώρες, εκθέτοντας εκατοντάδες καινοτόμα προϊόντα, στην συνεχώς αναπτυσσόμενη κατασκευαστική αγορά της Αιγύπτου αξίας 335 δις δολαρίων. Περισσότεροι από 14.500 επαγγελματίες του κατασκευαστικού τομέα επισκέφθηκαν την έκθεση και παρακολούθησαν τα 56 δωρεάν CPD workshops που είχαν προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια των 4 ημερών της έκθεσης.

Οι τοπ 10 χώρες που συμμετείχαν ήταν: η Αίγυπτος, Γαλλία,  Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα , Ινδία, Ιορδανία και Κορέα.

Για φέτος, έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή περισσότερες από 30 χώρες, μεταξύ των οποίων η Γερμανία, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, η Κίνα, η Ελλάδα, η Τουρκία, η Γαλλία και πολλές ακόμα. Ο όμιλος DMG θα διοργανώσει παράλληλα με την έκθεση, σεμινάρια και CPD workshops κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Καθώς επίσης, προγραμματίζεται καμπάνια marketing για την προώθηση της συμμετοχής των εκθετών, μέσω ψηφιακών διαφημίσεων, αποστολής ηλεκτρονικών προσκλήσεων, έντυπων διαφημίσεων σε περιοδικά του κλάδου, προώθηση των προϊόντων τους στα social media και άλλα πολλά εργαλεία. Οι τομείς των προϊόντων είναι οι εξής:

  • BUILDING INTERIORS & FINISHES
  • WINDOWS, DOORS & FACADES
  • MEP SERVICES
  • HVAC-R
  • CONSTRUCTION TECHNOLOGIES & INNOVATIONS
  • CONSTRUCTION TOOLS & BUILDING MATERIALS
  • CONCRETE FORMWORK & SCAFFOLDING

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ:

Η έκθεση συγκεντρώνει και προβάλλει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες του τομέα των κατασκευών.

Δομικά υλικά, ηλεκτρολογικό υλικό, κλιματισμός, εξοπλισμός αεροδρομίων, καλώδια, ηλεκτρικά μηχανήματα, τεχνολογία υδάτων & περιβάλλοντος ,τεχνολογία κλιματισμού κατοικιών και επαγγελματικών  χώρων, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα μεταλλουργίας και υαλουργίας, μπάνια, κεραμικά, μάρμαρα υλικά επεξεργασίας μαρμάρων και προϊόντα ξύλου.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος ανέρχεται σε 215€ /τ.μ. για εσωτερικό χώρο, πλέον 250€ Insurance & Registration fee . Τα παραπάνω ποσά επιβαρύνονται με Φ .Π.Α. 24%. Στο κόστος περιλαμβάνονται:

  • ενοίκιο χώρου
  • κατασκευή και βασικός εξοπλισμός stand (μόνο για εσωτερικό χώρο και αφορά upgraded shell scheme κατασκευή)
  • τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand)
  • επιτόπια παρουσία υπεύθυνου οργάνωσης από Enterprise Greece
  • καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης
  • ασφάλιση του σταντ και των εκθετών στην διάρκεια της έκθεσης
  • Διαφημιστική προβολή της συμμετοχής μας στον εκθεσιακό χώρο

*Δεν συμπεριλαμβάνεται μεταφορά εκθεμάτων.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την συμμετοχή τους στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει να καταβάλουν απαραιτήτως μαζί με την αίτηση συμμετοχής τους, ως προκαταβολή το 35 % του συνολικού κόστους συμμετοχής λαμβάνοντας υπόψη τα αιτούμενα  τ.μ. Η  προκαταβολή του ποσού μπορεί να γίνει με τη χρήση ηλεκτρονικού, μοναδικού κωδικού πληρωμής, ο οποίος θα εκδοθεί και θα αποσταλεί στους ενδιαφερόμενους μόλις υποβάλλουν την αίτηση τους.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη και το αργότερο 20 ημέρες πριν την έναρξη της έκθεσης.

Παρακαλούμε επίσης για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην Enterprise Greece SA στο e-mail στο pay@enterprisegreece.gov.gr , καθώς και ένα αντίγραφο στον οργανωτή της έκθεσης κα. Βιβή Καλαμάρα e-mail: v.kalamara@eg.gov.gr

Στον επισυναπτόμενο κανονισμό συμμετοχής μπορείτε να λάβετε όλη την πληροφόρηση για τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση κ.α.

Κατεβάστε την πρόσκληση εδώ

Προηγούμενο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στο Ισραήλ με τη μέθοδο PPP (Private Public Partnerships) – Eνημέρωση Φορέων

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας