Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Διεθνής Τουριστική Έκθεση Βελιγραδίου – Σερβικά Μ.Μ.Ε.: “Αν δεν είναι στην Ελλάδα, δεν είναι καλοκαίρι”

O τίτλος της εφημερίδας Novosti (http://goo.gl/Q6hLSj) αποτύπωσε επακριβώς την αίσθηση που άφησε συνολικά η παρουσία της Ελλάδας τόσο κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης του Βελιγραδίου που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 18 με 21 Φεβρουαρίου στη Σερβική πρωτεύουσα, όσο και από το επίπεδο των προκρατήσεων που πραγματοποιούνται με προορισμό την τουριστική Ελλάδα του 2016.

Η έκθεση που εγκαινιάστηκε με κάθε επισημότητα από τον Πρωθυπουργό της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς το απόγευμα της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου, άνοιξε τις πύλες της για 38η φορά και μάιστα ως η μεγαλύτερη τουριστική διοργάνωση όλων των εποχών μιας και ο αριθμός τόσο των εκθετών όσο και των συμμετεχόντων ξεπέρασε, σύμφωνα με τους διοργανωτές, κάθε πρόβλεψη και προσδοκία.
Το καλαίσθητο και “φρέσκο” περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας, που προσαρμόστηκε με νέο φωτογραφικό υλικό του τόπου μας, βρισκόταν στην είσοδο της κεντρικής αίθουσας και ξεκίνησε να υποδέχεται τουριστικούς πράκτορες, ανθρώπους των μέσων ενημέρωσης και επισκέπτες, πλαισιωμένο από εκπροσώπους τουριστικών φορέων της Πιερίας, ξενοδόχους.
Στην αποστολή συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, η Πρόεδρος Ευαγγελία Ξυπτερά-Λάμπρου, ο Γραμματέας Ηρακλής Τσιτλακίδης και ο Αντιπρόεδρος Καλλίστρατος Χαλκίδης του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, ο Πρόεδρος Γρηγόρης Βεϊδαμενίδης και στελέχη της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Πιερίας – Πέλλας – Ημαθίας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κάμπινγκ Πιερίας Βαγγέλης Γουλάρας, ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Τζόβας, ξενοδόχοι, τουριστικοί πράκτορες και επιχειρηματίες του νομού μας.
Προηγούμενο ΚΕΔΑ Σκοτίνας – Προμήθεια Ειδών Ουζομεζέδων για τις Ανάγκες Εστιατορίου Μονάδος

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας