Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Διεθνή Έκθεση Νωπών Φρούτων & Λαχανικών FRUITLOGISTICA, Βερολίνο, 3-5 Φεβρουαρίου 2021

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η 29η Δ.Ε. FRUITLOGISTICA αποτελεί τη μεγαλύτερη κλαδική διεθνή έκθεση νωπών φρούτων και λαχανικών και διοργανώνεται κάθε χρόνο στον εκθεσιακό χώρο Messe Berlin στο Βερολίνο της Γερμανίας. H FRUITLOGISTICA είναι ο κορυφαίος διεθνής τόπος συνάντησης των νωπών προϊόντων εμπορίου και προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, σε κάθε επίπεδο. Σύμφωνα με έρευνα της έκθεσης το 89 % των εκθετών δήλωσε ότι η συμμετοχή τους κατά το έτος 2020 υπήρξε επιτυχής.

Παράλληλα με την FRUITLOGISTICA λαμβάνουν χώρα πολλές παράλληλες εκδηλώσεις όπως το World of Fresh Ideas, FLIA 2021 award, Fresh Produce Forum, Future Lab, Start-up Day κλπ.

Προϊόντα που προβάλλονται: Φρέσκα φρούτα, λαχανικά, εξωτικά φρούτα, ξηρά φρούτα, ξηροί καρποί, οργανικά προϊόντα, μπαχαρικά, καρυκεύματα, βιολογικά προϊόντα κλπ, μηχανήματα επεξεργασίας και συσκευασίας φρούτων και λαχανικών.
Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στο web site: www.fruitlogistica.com 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

▪ Εκθεσιακή επιφάνεια: 142.578 τ.μ.
▪ Σύνολο εκθετών: Πάνω από 3.334 από 91 χώρες.
▪ Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: Πάνω από 72.000 από 135 χώρες.

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 362,00 €/τ.μ. συν ΦΠΑ 24%. Τα γωνιακά περίπτερα θα επιβαρυνθούν με 10% επιπλέον ανά τ.μ. (σημειώνεται ότι το επιπλέον 10% θα πληρωθεί στην εξόφληση μετά τη χωροθέτηση των περιπτέρων. Η πληρωμή του επιπλέον ποσού με την προκαταβολή, σε καμιά περίπτωση δεν εξασφαλίζει γωνιακό περίπτερο).

Για τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην έκθεση με Πρόγραμμα (π.χ. ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ, ΕΣΠΑ κλπ) το κόστος συμμετοχής είναι 540 €/τ.μ. συν ΦΠΑ.)

Το παραπάνω κόστος περιλαμβάνει:
➢ Ενοίκιο χώρου
➢ Κατασκευή περιπτέρου με πλήρη εξοπλισμό stand, ειδικότερα για stand 9 τ.μ.² ο εξοπλισμός περιλαμβάνει: 1 πάγκο γευσιγνωσίας και 1 πάγκο επίδειξης, 1 τραπεζάκι με 4 καρέκλες, βιτρίνα, ράφια, κύβους, θήκη για έντυπα, μία ψηφιακή εκτύπωση ανά εκθέτη, επιγραφή με την επωνυμία και το λογότυπο της επιχείρησης στη μετώπη του stand κ.λ.π., για μεγαλύτερα ή μικρότερα περίπτερα ο εξοπλισμός διαμορφώνεται ανάλογα.
➢ Αποστολή στην έκθεση και ασφάλιση των εκθεμάτων (δεν περιλαμβάνεται η επιστροφή τους στην Ελλάδα).
➢ Τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου, καθαρισμός περιπτέρου .
➢ Επιτόπια παρουσία υπαλλήλου της ENTERPRISE GREECE SA και βοηθητικού προσωπικού, για την υποστήριξη του συνόλου των εκθετών.
➢ Χρήση της κοινόχρηστης κουζίνας του ENTERPRISE CREECE και παροχή αναλώσιμων υλικών (καφέδες, ζάχαρη, γαλατάκια, νερό κλπ).
➢ Παροχή στοιχείων για την αγορά.
➢ To κόστος καταχώρισης στον κατάλογο της έκθεσης
 
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει:
 
• Να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Fruitlogistica 2021.
• Nα καταβάλουν απαραιτήτως μαζί με την Αίτηση συμμετοχής τους, ως προκαταβολή το 35 % του κόστους συμμετοχής (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).
Για την καταβολή της προκαταβολής θα σταλεί ηλεκτρονική ενημέρωση. Ειδικότερα, θα σταλεί ηλεκτρονικός κωδικός πληρωμής, που θα χρησιμοποιηθεί τόσο για την πληρωμή της προκαταβολής, όσο και για την εξόφληση.
Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, και ειδικότερα το αργότερο είκοσι (20) ημέρες πριν την έναρξη της έκθεσης. Η μη έγκαιρη εξόφληση αποκλείει τη φόρτωση των εκθεμάτων των εκθετών.
• Να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.
Στον επισυναπτόμενο κανονισμό συμμετοχής μπορείτε να λάβετε όλη την πληροφόρηση για τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και τους όρους για την παραλαβή εκθεμάτων.
 
Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση μη συγκέντρωσης ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, είτε, σε ειδικές περιπτώσεις, δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.
 
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
κ. Ευφ. Ζωγοπούλου
T.:210 3355795
E: f.zogopoulou@eg.gov.gr 
 
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Μέχρι τις 28/07/2020
 
Προηγούμενο Δήμος Κατερίνης – Προμήθεια ασφαλτομίγματος για τις ανάγκες της Δ.Ε. Κορινού

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας