Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Δυναμική Παρουσία του Επιμελητηρίου Πιερίας και των Πιερικών Επιχειρήσεων στην 81η ΔΕΘ 2016

Με στόχο την προβολή και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, κατά κύριο λόγο των πιερικών τροφίμων και ποτών, το Επιμελητήριο Πιερίας συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που φέτος άνοιξε τις πύλες για 81η συνεχόμενη χρονιά.  

Στο περίπτερο Νο 2 stand 14α,  που στεγάζεται στο χώρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητήριων Έλλαδος, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για πιερικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παραγωγής, συντήρησης και διακίνησης πιερικών τροφίμων και ποτών καθώς και για μία σειρά προϊόντων που φέρουν την ποιότητα και την ταυτότητα της Πιερίας. 

Τα εγκαίνια του περιπτέρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος πραγματοποίησε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και  Τουρισμού κ. Αντώνης Παπαδεράκης παρουσία, μεταξύ άλλων, του προέδρου της ΚΕΕ κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου και του προέδρου του Επιμελητήριου Πιερίας και μέλους της Διοικητικής Επιτροπής της ΚΕΕ κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου. 

Μέσα σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον και κάτω από υφεσιακές συνθήκες για την επιχειρηματική κοινότητα που βάλλεται από παντού, το Επιμελητήριο Πιερίας συνεχίζει να αντιστέκεται, προβάλλοντας με κάθε μέσο και χρησιμοποιώντας κάθε “όπλο” για την προβολή και ανάδειξη των πιερικών επιχειρήσεων και των προϊόντων που αυτές παράγουν. Η δυναμική παρουσία μας, ως Πιερία, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης πιστοποιεί ακριβώς αυτή την προσπάθεια για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των πιερικών προϊόντων. Μία προσπάθεια που ενσωματώνεται στην ενιαία στρατηγική στήριξης των επιχειρήσεων σε κεντρικό επίπεδο από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων υπογράμμισε ο κ. Χατζηχριστοδούλου στο πλαίσιο της παρουσίας του στα εγκαίνια του περιπτέρου της ΚΕΕ. 

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 16:00-22:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/9 & ΚΥΡΙΑΚΗ 18/9: 10:00-22:00

 

 

Προηγούμενο 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, 14-17 Οκτωβρίου 2016, Ναύπακτος, Αιτωλοκαρνανίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας