Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επιμελητήριο Πιερίας της Υφυπουργού Οικονομικών Σχέσεων και Περιφερειακής Συνεργασίας της Σερβικής Δημοκρατίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου πραγματοποίησε η Υφυπουργός Οικονομικών Σχέσεων και Περιφερειακής Συνεργασίας της Σερβικής Δημοκρατίας, Jovana Carkic συνοδευόμενη από τον επικεφαλής του γραφείου της Aντιπροσωπείας της Σερβικής Δημοκρατίας, κ. Βασίλη Λάμπρου, το πρωί της Τετάρτης 27 Αυγούστου. Στη συνάντηση συμμετείχε, επίσης, το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Πιερίας και Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών κα Χάϊδω Παπαχατζή.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για οικονομικά και εμπορικά θέματα επικεντρώνοντας τη συζήτηση στους τομείς όπου μπορούν να αναπτυχθούν σχέσεις συνεργασίας. Η κα Jovana Carkic, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την εγκάρδια υποδοχή και  αναφέρθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης εμπορικών σχέσεων με την περιοχή μας. Από την πλευρά του, ο κ. Βασίλης Λάμπρου σημείωσε ότι η επίτευξη σχέσεων φιλίας και συνεργασίας θα επιφέρει συγκριτικά οφέλη και στις δύο πλευρές.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου αναφέρθηκε στις δράσεις του Επιμελητηρίου Πιερίας για την ανάπτυξη φιλικών και εμπορικών σχέσεων με βαλκανικές χώρες και μεταξύ άλλων τόνισε: «Την τελευταία επταετία το Επιμελητήριο Πιερίας έχει πραγματοποιήσει επαφές και επιχειρηματικές αποστολές σχεδόν σΆ όλες τις βαλκανικές χώρες αναπτύσσοντας σχέσεις φιλίας και συνεργασίας. Ειδικότερα, έχουμε αναπτύξει σημαντικές επαφές στη Σερβία τόσο με το Επιμελητήριο της Νις με το οποίο έχουμε αδελφοποιηθεί, όσο και με το δήμο της Γιαγκόντινα. Σήμερα, με την επίσκεψή σας ανοίγονται μπροστά μας νέοι δρόμοι για την ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων του Επιμελητηρίου Πιερίας με επιχειρηματίες από τη Βοσνία ? Ερζεγοβίνη προς όφελος και των δύο πλευρών».

Προηγούμενο 110ΠΜ – Κατασκευή έργου: “Αντικεραυνική Προστασία Εγκαταστάσεων ΚΕΔΑ Σκοτίνας”

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας