Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Εθιμοτυπική συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου με τη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος και μέλη της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Πιερίας. Συγκεκριμένα στην εθιμοτυπική συνάντηση από τη ΝΟΔΕ συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Ι. Κουρινιώτης, η κα. Ρ. Βαβατσούλα, η κα. Κ. Καραγιαννίδου, ο κ. Μ. Μπρουσκέλης, ο κ. Α. Νίκου, ο κ. Α. Ζιώγας και το μέλος της πολιτικής επιτροπής κ. Α. Λιακόπουλος. Στη συνάντηση παρευρίσκονταν και η Οικονομική Επόπτης του Επιμελητηρίου Πιερίας κα. Χ. Παπαχατζή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας ανέλυσε τα πολλά και μεγάλα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου, ο οποίος βιώνει μια πρωτόγνωρη ύφεση εδώ και οκτώ χρόνια, καθώς και όλες τις επώδυνες επιπτώσεις αυτής της ύφεσης.

Αναφέρθηκε πιο συγκεκριμένα στα προβλήματα που υπάρχουν στη βιοτεχνία, στο εμπόριο, στις υπηρεσίες και στο τουρισμό, καθώς οι επιχειρηματίες αγωνίζονται να επιβιώσουν απέναντι στη μείωση της ζήτησης, στην έλλειψη ρευστότητας και στην εξοντωτική αύξηση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών.

Για να προχωρήσει η Ελληνική οικονομία χρειάζεται ένα σύγχρονο, δίκαιο λειτουργικό, ευέλικτο και αποτελεσματικό πλαίσιο και μια κυβέρνηση που να δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να συνεχίσουν τη δραστηριότητα τους μέσα σε ένα βιώσιμο φορολογικό περιβάλλον με λιγότερους φόρους και ασφαλιστικές επιβαρύνσεις καθώς και όλα τα κίνητρα για τις επιχειρήσεις, ώστε όχι μόνο να παραμείνουν στη ζωή, αλλά και να ορθοποδήσουν.

Τέλος  ο πρόεδρος  κ. Η. Χατζηχριστοδούλου τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους, και παρότρυνε να ακούν τα Επιμελητήρια που αποτελούν τον αποδέκτη της πραγματικής κατάστασης της οικονομίας και εκπροσωπούν χιλιάδες επιχειρηματίες – επαγγελματίες.

Προηγούμενο Πραγματοποίηθηκε ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Πιερίας – Παρουσίαση των Δράσεων «Ψηφιακό Βήμα» και «Ψηφιακό Άλμα» «Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός»

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας