Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας 2009 – Τελευταία μέρα

Ολοκληρώνεται σήμερα, Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση του Νομού Πιερίας, που άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή για το κοινό. Τελευταία ευκαιρία η σημερινή για τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να επισκεφθούν την έκθεση και να ενημερωθούν για τις τοπικές επιχειρήσεις και να κερδίσουν από τις μεγάλες εκθεσιακές προσφορές.

Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 16:30 έως και τις 21:30 και η  είσοδος είναι δωρεάν. Στο κλείσιμο της έκθεσης, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, θα παρουσιαστεί πλούσιο παραδοσιακό πρόγραμμα από το Σύλλογο Κοκκινοπλιτών Ν. Πιερίας «Ο Όλυμπος» και το Σύλλογο Λιβαδιωτών «Γεωργάκης Ολύμπιος».

Καταχειροκροτήθηκαν Μικρασιάτες και Καταφυγιώτες

Καθήλωσαν το πολυπληθές κοινό οι παραδοσιακοί χοροί που παρουσίασαν ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας και η Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης. Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης και Πρόεδρος της ΜΕΚ  Ζήνων Σατραζέμης, ο Γ.Γ., ο Οικονομικός Επόπτης και μέλη του ΔΣ του ΕΒΕ Πιερίας, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ν. Πιερίας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, επιχειρηματίες και μέλη των συλλόγων.

Προλογίζοντας την εκδήλωση ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Πιερίας Νίκος Ασαρίδης, επεσήμανε: «για όλους εμάς τους συνδιοργανωτές, τη Νομαρχία Πιερίας, το Δήμο Κατερίνης, το Επιμελητήριο Πιερίας, την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ν. Πιερίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης, είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που πολιτιστικοί σύλλογοι, δημοτικές χορωδίες και ορχήστρες καθώς και αξιόλογοι καλλιτέχνες συμμετέχουν στην έκθεση δίνοντάς της ξεχωριστή δυναμική. Στο αποψινό μας πρόγραμμα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε δύο πολιτιστικούς συλλόγους που προσφέρουν τεράστιο έργο στην τοπική κοινωνία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών και στη Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών για την εγκάρδια αποδοχή της πρόσκλησής μας να παραβρεθούν σήμερα εδώ και να εμπλουτίσουν με την παρουσία τους την έκθεση».

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με χορούς από τους συλλόγους που καταχειροκροτήθηκαν. Ο χώρος των εκδηλώσεων γέμισε χρώματα και ήχους παράδοσης μεταδίδοντας στο πιερικό κοινό ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης για τις αλησμόνητες πατρίδες.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις με αναμνηστικές πλακέτες τονίζοντας τη συνολικότερη προσφορά τους στη διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής παράδοσης του τόπου μας. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας Γιάννης Βασιλειάδης, παραλαμβάνοντας την πλακέτα από το μέλος του ΔΣ του ΕΒΕ Γιάννη Πεΐδη, υπογράμμισε: «Δεν είναι μόνον η ικανοποίηση που νιώθω σαν Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, αισθάνομαι υπερήφανος προσωπικά βλέποντας το Επιμελητήριο να βάζει μεγάλους στόχους και να τους πραγματοποιεί γιατί υπηρέτησα το θεσμό αυτό επί 35 συνεχή χρόνια σαν υπάλληλός του».

«Εύχομαι να μην υπάρξουν άλλες αλησμόνητες πατρίδες», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΜΕΚ, αντιδήμαρχος Κατερίνης, Ζήνων Σατραζέμης, παραλαμβάνοντας την πλακέτα από τον Γραμματέα της ΟΕΒΕ Ν. Πιερίας Δημήτρη Κελεπετζίδη. Ο κ. Σατραζέμης αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελούν οι πολιτιστικοί σύλλογοι, καθώς διατηρούν ζωντανή την ένδοξη παράδοσή μας και μεταλαμπαδεύουν τα ήθη και έθιμα των ελλήνων, και κατέληξε: «είμαστε περήφανοι που είμαστε έλληνες».

Προηγούμενο Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας 2009 – 70 και πλέον εκθέτες από την Πιερία

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας