Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Επίσκεψη Πορτογάλου Πρέσβη, 11/9/2012

Το Επιμελητήριο Πιερίας επισκέπτεται αύριο το απόγευμα (Τρίτη 11/9/2012) ο Πρέσβης της Πορτογαλίας κ. Joaquim Ferreira Marques συνοδευόμενος από τον Οικονομικό και Εμπορικό Ακόλουθο της Πρεσβείας κ. Laurent Armaos, προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα σύσφιξης των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων επιχειρήσεων της Πιερίας με την Πορτογαλία.

Ενημερωτικά , υπενθυμίζουμε ότι οι επαφές με τις πρεσβείες ξένων χωρών ξεκίνησαν με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας και μέχρι σήμερα τον τελευταίο χρόνο έχουν πραγματοποιηθεί αντίστοιχες συναντήσεις με αντιπροσωπείες των Πρεσβειών: Τσεχίας, Σλοβακίας, Πολωνίας, Ουγγαρίας, Νοτίου Αφρικής, Νορβηγίας, όπως και με συμβούλους της Δ/νσης ΟΕΥ του υπουργείου Εξωτερικών.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η διήμερη επίσκεψη του Πρέσβη και του Οικονομικού και Εμπορικού Ακόλουθου της Πορτογαλίας στο νομό μας .

Το πρόγραμμα επίσκεψης

Άφιξη στο Επιμελητήριο Πιερίας στις 6 μ.μ. της Τρίτης 11/9/2012, όπου θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή των δύο επισήμων ανδρών από τον πρόεδρο κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου και μέλη του Δ.Σ.. Στη συνέχεια στις 6.15μ.μ. θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Στις 7μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και επιχειρηματιών του νομού και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών με στόχο τη δυνατότητα συνεργασίας των δύο πλευρών σε οικονομικό, εμπορικό και επιχειρησιακό επίπεδο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Ά όροφος).

Καλούνται οι επιχειρηματίες του νομού μας να συμμετέχουν στις εργασίες της συνάντησης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το πρωί της επόμενης μέρας οκ. Πρέσβης και ο Οικονομικός και Εμπορικός Ακόλουθος συνοδευόμενοι από κλιμάκιο του Επιμελητηρίου θα επισκεφτούν φορείς του νομού και θα ξεναγηθούν σε αξιοθέατα της Πιερίας.

Προηγούμενο Δήμος Δίου-Ολύμπου – Μεταφορά µαθητών της πρωτοβάθµιας εκπαίδευσης του ∆ήµου ∆ίου – Ολύµπου για το σχολικό έτος 2012-2013

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας