Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Πιερίας του βουλευτή Κώστα Καραγκούνη, Αναπληρωτή Τομεάρχη Δικαιοσύνης

DSC_2584_COPY_F20207.jpgΤην Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 επισκέφτηκε το Επιμελητηριο Πιερίας , ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης και βουλευτής της Ν.Δ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας, κύριος Κώστας Καραγκούνης, τον οποίο υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής κ. Μάρκος Κουλούμογλου ΑΆ Αντιπρόεδρος και κα. Ματούλα Μουρίκα ? Βελώνη, ΒΆ Αντιπρόεδρος. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου έκανε μια μικρή αναδρομή στην ιστορία του Επιμελητηρίου Πιερίας και κατόπιν ανέφερε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος σχετικά με το ΦΠΑ την άμεση και έμμεση φορολογία, τις ασφαλιστικές εισφορές, τη συμπεριφορά των υπηρεσιών, το παρεμπόριο κ.α., και κατέληξε λέγοντας ότι «οι τελευταίοι μήνες του 2017 ήταν οι χειρότεροι για την επιχειρηματικότητα. Οι άνθρωποι της αγοράς είναι σε απόγνωση. Πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε να βγει η χώρα από το αδιέξοδο. Η αγορά είναι στο κόκκινο» είπε χαρακτηριστικά .

DSC_2582_F20162.JPG-2_COPY.jpgΟ κ. Καραγκούνης τόνισε ότι τα Επιμελητήρια είναι η βάση των πληροφοριών για τους πολιτικούς και πρέπει να υπάρχει άμεση συνεργασία με αυτά. Κατά τη γνώμη του, κομβικό σημείο για να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της, είναι η αναθεώρηση του Συντάγματος.

Κατόπιν συνεχάρη τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου για τη δημιουργία του Κέντρου Διαμεσολάβησης, σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης, λέγοντας ότι πιστεύει στο θεσμό ο οποίος έχει μέλλον και μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά.

Προηγούμενο Διάθεση Ταχυδρομικών Θυρίδων απο το Επιμελητήριο Πιερίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας