Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Επίσκεψη τοπικών φορέων στον ανακαινισμένο χώρο των παλαιών γραφείων του Επιμελητηρίου Πιερίας

Επίσκεψη στον ανακαινισμένο χώρο του κτιρίου όπου παλαιότερα στεγάζονταν το Επιμελητήριο Πιερίας, στην πλατεία Ελευθερίας, πραγματοποίησαν, το πρωί της Πέμπτης 9 Ιουλίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Νίκος Βουλγαράκης, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ν. Πιερίας Χρήστος Εξίζογλου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης Κωνσταντίνος Ρέχας, ο Προϊστάμενος του παραρτήματος του Α-ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στην Κατερίνη Δημήτρης Τριανταφύλλου, ο Γ.Γ. του ΕΒΕ Νίκος Ασαρίδης, ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΒΕ Μάρκος Κουλούμογλου και το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρης Ρογκότης.

Ο χώρος, που αναμένεται να είναι έτοιμος μέσα στο 2009, θα λειτουργήσει ως βάση για τη διεξαγωγή των σεμιναρίων της Επιμελητηριακής Σχολής.  Στο χώρο θα τοποθετηθεί ο απαραίτητος εξοπλισμός για τη λειτουργία της Επιμελητηριακής Σχολής σύμφωνα με τα σύγχρονα εκπαιδευτικά πρότυπα.

Οι τοπικοί φορείς, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου Πιερίας, επισκέφθηκαν το χώρο ώστε να συζητήσουν λεπτομέρειες αναφορικά με την χωροταξική διαρρύθμιση του χώρου, τη λειτουργία και τη θεματική οργάνωση των σεμιναρίων που θα υλοποιούνται από τη Σχολή. Συγκεκριμένα, το Παράρτημα του Α- ΤΕΙ στην Κατερίνη, τμήμα τυποποίησης και διακίνησης προϊόντων (logistics) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο θα αναλάβει τη χωροθέτηση και οργάνωση του χώρου αλλά και θα έχει καθοριστική συμβολή στην οργάνωση των θεματικών ενοτήτων των σεμιναρίων.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, Πρόεδρος ΕΒΕ Πιερίας

«Σήμερα βάζουμε νέες βάσεις στη λειτουργία της Επιμελητηριακής σχολής με τη διάθεση του νέου ανακαινισμένου χώρου και την επισφράγιση της συνεργασίας μας με το παράρτημα του ΤΕΙ στην πόλη μας αλλά και τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Πιερίας. Ο χώρος θα εξοπλιστεί μ' όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να ανταποκρίνεται στα σύγχρονα πρότυπα διδασκαλίας. Η Σχολή θα λειτουργήσει στο νέο χώρο, με νέα δεδομένα και νέες προοπτικές. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες στην κατάρτιση των επιχειρηματιών-μελών μας επιστρέφοντας ανταποδοτικά τα χρήματά τους. Χαίρομαι ιδιαίτερα που σήμερα βρίσκονται εδώ οι κ.κ. Βουλγαράκης Τριανταφύλλου, Εξίζογλου και Ρέχας δείχνοντας διάθεση συνεργασίας για να πετύχουμε σ' αυτό το εγχείρημα. Ευχαριστώ ιδιαίτερα το τμήμα του ΤΕΙ που θα συμβάλει στην οργάνωση και λειτουργία του χώρου και των σεμιναρίων. Είναι ευτύχημα που στην πόλη μας λειτουργεί τμήμα τυποποίησης και διακίνησης προϊόντων, ένα αντικείμενο σημαντικό για την επιχειρηματικότητα του νομού που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε», δήλωσε ο κ. Χατζηχριστοδούλου.

Δημήτρης Τριανταφύλλου, Προϊστάμενος παραρτήματος Α- ΤΕΙ Θεσ/νικης στην Κατερίνη

«Βρισκόμαστε σε έναν πολύ όμορφο και καλά ανακαινισμένο χώρο όπου παλαιότερα στεγάζονταν το Επιμελητήριο. Ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Χατζηχριστοδούλου για να συμμετέχουμε σε μια προσπάθεια να ξεκινήσει η Επιμελητηριακή Σχολή ένα νέο κύκλο σεμιναρίων, σε νέα βάση, που θα προσφέρονται στα μέλη του Επιμελητηρίου. Σ' αυτή την προσπάθεια και το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και το τμήμα μας στην Κατερίνη θα συμμετέχουν στην καλύτερη χωροθέτηση και οργάνωση του χώρου αλλά και στην οργάνωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας των σεμιναρίων», δήλωσε ο κ. Τριανταφύλλου.

Χρήστος Εξίζογλου, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ν. Πιερίας

«Δίνουμε θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας για το πολύ καλό έργο που γίνεται προς ωφέλεια του επιχειρηματικού κόσμου του νομού. Έχουν πραγματοποιήσει μια εξαιρετική ανακαίνιση του χώρου όπου στεγάζονταν παλιότερα το Επιμελητήριο. Η πρόθεσή τους να λειτουργήσουν την επιμελητηριακή σχολή εδώ για την υλοποίηση σεμιναρίων για τους επιχειρηματίες μας βρίσκει συνοδοιπόρους. Η Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Πιερίας θα στηρίξει την προσπάθεια στον καλύτερο δυνατό βαθμό για να ολοκληρωθεί το έργο με επιτυχία», σημείωσε ο κ. Εξίζογλου.

Κωνσταντίνος Ρέχας, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης

«Αξίζουν συγχαρητήρια στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου και στον Πρόεδρο κ. Χατζηχριστοδούλου που πραγματικά δημιούργησαν έναν πάρα πολύ ωραίο χώρο αξιοποιώντας τις παλιές εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου. Είναι ένα κόσμημα για την πόλη. Προσφέρουμε τη συνεργασία μας ώστε να αξιοποιηθεί αυτός ο χώρος με τον καλύτερο τρόπο. Θέλουμε να υλοποιούνται αξιόλογα σεμινάρια ώστε να βγουν ωφελημένοι οι επιχειρηματίες της Πιερίας. Ο επιχειρηματίας εκτός από τον καθημερινό του αγώνα, χρειάζεται περαιτέρω γνώσεις για τη βελτίωσή του πάνω στο αντικείμενο δραστηριότητάς του ώστε να ανταποκρίνεται στις ραγδαίες εξελίξεις της εποχής», τόνισε ο κ. Ρέχας.

Προηγούμενο Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στη 16η Διεθνή Έκθεση Τιράνων, 25-30 Νοε. 2009

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας