Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Επιχειρηματική απόστολή στην Jagodina (Γιαγκόντινα) της Σερβίας

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των προσπαθειών του για τη στήριξη της εξωστρέφειας των Πιερικών επιχειρήσεων έχει ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με το Δήμο της Γιαγκoντίνα στη Σερβία προωθώντας σχέσεις φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο περιοχών. Μάλιστα, τον Αύγουστο του 2013 υποδέχθηκε πολυμελή αντιπροσωπεία επιχειρηματιών και εκπροσώπων της πολιτικής ζωής και τοπικής αυτοδιοίκησης της Γιαγκοντίνα με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κόμματος «Ενωμένη Σερβία», το οποίο συμμετέχει στην Κυβέρνηση της Σερβίας, και Πρόεδρο της Τοπικής Κυβέρνησης κ. Dragan Markovic Palma.  

Στο πλαίσιο αυτό, το Επιμελητήριο Πιερίας αποδέχθηκε την πρόσκληση της τοπικής κυβέρνησης της Γιαγκοντίνα και διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή  στις 27 – 29 Νοεμβρίου 2013, όπου μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθούν κατ’ ιδίαν επιχειρηματικές επαφές για την προώθηση εμπορικών συναλλαγών. Η συμμετοχή στην επιχειρηματική αποστολή για τα μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας είναι δωρεάν.

Προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας που αναπτύσσουν δραστηριότητα στους εξής κλάδους:

  1. Ηλεκτρολογικό-ηλεκτρονικό υλικό (καλώδια, φωτιστικά, κλπ)
  2. Θέρμανση – ψύξη
  3. Ξυλεία – παραγωγή κάρβουνου-πέλλετ
  4. Παραγωγοί κρασιών – ηδύποτων/κάβες
  5. Μονάδες παραγωγής κρέατος
  6. Επιπλοποιία
  7. Αλουμινοπαραγωγοί
  8. Τυπογραφεία
  9. Τουριστικά γραφεία-πράκτορες

να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα καθώς ο αριθμός είναι περιορισμένος και θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2351047274.

Προηγούμενο Σύσκεψη για την Τουριστική Προβολή της Πιερίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας