Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Ετήσια Δεξίωση Επιμελητηρίου Πιερίας – Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Η επιμελητηριακή κοινότητα έχει πολλές φορές διεκδικήσει τα αυτονόητα και δεν θα σταματήσει να το κάνει μέχρι να εισακουστεί»

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Η επιμελητηριακή κοινότητα έχει πολλές φορές διεκδικήσει τα αυτονόητα και δεν θα σταματήσει να το κάνει μέχρι να εισακουστεί».

Σε μια εκδήλωση με εξαιρετικό ενδιαφέρον και ιδιαίτερη βαρύτητα για τις τοπικές επιχειρήσεις το Επιμελητήριο Πιερίας, πραγματοποίησε την ετήσια κοπή πίτας για το νέο έτος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Γεώργιος Παπαστάμκος, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος Μάρδας, η Βουλευτής Β΄ Αθηνών κυρία Άννα Καραμανλή, ο Βουλευτής Πιερίας κ. Χαρίλαος Τζαμακλής, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης, ο Δήμαρχος Δήμου Πύδνας – Κολινδρού κ. Ευάγγελος Λαγδάρης, ο εκπρόσωπος του Διοικητή της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου Αντισυνταγματάρχης κ. Εμμανουήλ Τουλουπάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Υποστράτηγος κ. Αθανάσιος Μαντζούκας, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας κ. Γεώργιος Τζήμας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης Πύραρχος κ. Ευάγγελος Φαλάρας, ο Διοικητής Σκάλας Κατερίνης Ανθυποπλοίαρχος κ. Θεμιστοκλής Αδαμίδης.

Από την Επιμελητηριακή κοινότητα παρευρίσκονταν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Ζορπίδης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μακάριος Παπαδόπουλος, ο Γενικός  Γραμματέας του  Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Κλεόβουλος Θεοτόκης, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής εταιρίας του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Στέργιος Κουτσιόφτης, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χαρίλαος Κωτίκας, ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑ- ΑΝΕΜ και  ΕΦΕΠΑΕ κ. Θωμάς-Φωκίων Αλγιανάκογλου, ο Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) κ. Σπύρος Σκοτίδας, ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΜΕΧ κ. Γιώργος Σουφλιάς, ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Ημαθίας – Πιερίας – Πέλλας κ. Γρηγόρης Βεϊδαμενίδης, καθώς Πρόεδροι και μέλη Επαγγελματικών Σωματείων και Συλλόγων του νομού.

Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης κα. Ασημίνα Στρίμπα, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Ηρακλής Τσανικίδης, ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού κ. Σταύρος Χριστοφορίδης, καθώς και  Διευθυντές Οργανισμών, Δημόσιων Φορέων,  Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζικών Ιδρυμάτων, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Τοπικοί Σύμβουλοι Δήμων Πιερίας,

Πρώην Βουλευτές Πιερίας, Εκπρόσωποι κομμάτων, Νομαρχιακών Επιτροπών των κομμάτων, Δημοσιογράφοι και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μέλη και πρώην μέλη Διοικητικών Συμβουλίων του Επιμελητηρίου Πιερίας και οι επιχειρηματίες – τα  μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα κ.κ. Γεωργίου, πατέρας Μιχαήλ.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου με την καθιερωμένη ομιλία του και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας, και ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος Μάρδας οι οποίοι κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των καλεσμένων που παρακολούθησαν τις ομιλίες με απόλυτη προσοχή και σεβασμό.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Γεώργιος Παπαστάμκος, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας κ. Γεώργιος Τζήμας και ο Πύραρχος κ. Ευάγγελος Φαλάρας Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχαριστίες του Προέδρου και της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Πιερίας προς της χορηγούς- επιχειρηματίες της βραδιάς.

Προηγούμενο Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Πιερίας του Εμπορικού Ακολούθου του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας