Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Ευχές για το Νέο Έτος από τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας

Φίλες και φίλοι,
λίγο πριν τον ερχομό του Νέου Έτους και αφήνοντας πίσω μας μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας αλλά και για όλους τους Έλληνες, ευχή μας είναι το νέο έτος να αποτελέσει την αφετηρία μιας αναπτυξιακής πορείας και ευημερίας για τη χώρα, την κοινωνία, την οικονομία και την Πιερία μας.


Η συμβολική έναρξη του Νέου Έτους να γίνει η αφορμή και το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα διεκδικώντας όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν στις ελληνικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν απρόσκοπτα, συμβάλλοντας έτσι στην ανάκαμψη της οικονομίας και σε οριστική έξοδο από τη μακροχρόνια κρίση.


Όλοι μαζί αποφασισμένοι και ενωμένοι προσδοκούμε και απαιτούμε ένα περιβάλλον με λιγότερους φόρους και εισφορές, περισσότερα κίνητρα και ευκαιρίες για επενδύσεις και ανάπτυξη και με ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις για τις ελληνικές επιχειρήσεις, για όλους τους Έλληνες πολίτες αλλά κυρίως τους νέους μας για να μπορέσουμε να κρατήσουμε στη χώρα μας αυτούς, που αποτελούν το πολυτιμότερο δημιουργικό κεφάλαιο της Ελλάδας .


Με το βλέμμα στο μέλλον και την προσδοκία ενός καλύτερου κόσμου σας ευχόμαστε ένα Ευτυχισμένο και Δημιουργικό 2018, με υγεία, αισιοδοξία, δύναμη και προκοπή !

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !

Προηγούμενο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας