Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Η Ντ. Μπακογιάννη στο Επιμελητήριο, παρουσία του Προέδρου της Κ.Ε.Ε.Ε. κ. Κ. Μίχαλου

Προσφυγικό: Οι στενόμυαλες εθνικές ατζέντες πρέπει να μείνουν στο περιθώριο.

Στο κατάμεστο Επιμελητήριο Πιερίας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, εκδήλωση με θέμα την προσφυγική κρίση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, με ομιλήτρια τη συντονίστρια του τομέα Εξωτερικών και Άμυνας και Βουλευτή Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

 Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η πρώην Υπουργός Εξωτερικών βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, για την απαλλαγή του καθεστώτος βίζας για τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων, με την οποία απόφασή της σήμερα, χιλιάδες επισκέπτες από τη Σερβία και τα Σκόπια κατακλύζουν την Πιερία, την Κεντρική Μακεδονία αλλά και ολόκληρη τη χώρα, τονώνοντας σημαντικά την τουριστική αγορά.

 Στην εκδήλωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης και πρώην Υπουργός κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Βουλευτής Πιερίας, κ. Κώστας Κουκοδήμος, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Σάββας Χιονίδης, ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού κ. Βαγγέλης Λαγδάρης, οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Ημαθίας, Πέλλας και Κιλκίς, οι πρώην βουλευτές κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, κ. Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, κ. Αντώνης Καρπούζας, κ. Νίκος Κάκκαλος και κ. Θεόδωρος Μήτρας, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου, κ. Γεωργάκος και κ. Γεωργιάδης, ο ΒΆ Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Θεοτόκης, εκπρόσωποι κοινωνικών εταίρων, επιστημονικών σωματείων, παραγωγικών φορέων, περιφερειακοί, δημοτικοί σύμβουλοι, επιμελητηριακοί σύμβουλοι και πολιτευτές. 

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλο το άρθρο.

 

Προηγούμενο ΚΕΔΑ Σκοτίνας – Προμήθεια Ειδών Σάντουιτς Προς Κάλυψη Αναγκών Κεντρικού Κυλικείου

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας