Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Η Συνεταιριστική Τράπεζα βασικός πυλώνας της Πιερικής οικονομίας

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου:

Η Συνεταιριστική Τράπεζα βασικός πυλώνας της Πιερικής οικονομίας

Αντιπροσωπεία του νέου διοικητικού συμβουλίου στο Επιμελητήριο Πιερίας

Τον Αντιπρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα, όπως και τον Γενικό Διευθυντή της Συνεταιρισικής Τράπεζας Πιερίας δέχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο γραφείο του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, πλαισιωμένος από την Πρόεδρο του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου κ. Χάιδω Παπαχατζή, στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επισκέψεων που πραγματοποιεί το νέο διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας, σε θεσμούς, παραγωγικούς φορείς και κοινωνικούς εταίρους.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αφού συνεχάρη τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τόσο για την εκλογή τους, όσο και την προσωπική τους συμβολή στην επιχειρηματικότητα με την δράση τους, ανέπτυξε την παράλληλη και διακριτή στήριξη που παρέχουν οι δυο φορείς στην τοπική οικονομία, τονίζοντας πως η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας από ιδρύσεως, μόνο θετικά συνέβαλε στην ανάπτυξη της περιοχής μας.

Στη συνέχεια τόσο ο νέος αντιπρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας κ. Γιώργος Τσιαλός, όσο ο Γενικός Γραμματέας κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης και ο Γενικός Διευθυντής κ.  Νικόλαος Μπασδάνης ενημέρωσαν τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου για το παρόν και το μέλλον της Τράπεζας και τους στόχους που έχει θέσει η νέα διοίκηση.

Ακολούθησε εκτενής ενημέρωση σε ότι αφορά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει η Συνεταιριστική Τράπεζα με τα δελεαστικά επιτόκια που προσφέρει στην αγορά, ενώ υπογραμμίστηκε το γεγονός της έμπρακτης υποστήριξης στους επιχειρηματίες-επενδυτές αυτού του τόπου οι οποίοι, μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου, όταν επρόκειτο να κλείσει το ΕΣΠΑ, εξυπηρετήθηκαν με εγγυητικές επιστολές ώστε να ολοκληρώσουν τη διαδικασία στην οποία συμμετείχαν.

Έμφαση δόθηκε επίσης στην πρόσκληση που έχει απευθύνει η τράπεζα προς όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ως νεοεισερχόμενα μέλη αποκτώντας μετοχές με μόλις 29,65 ανά μερίδα με πολλαπλά οφέλη τόσο για τους ίδιους, όσο και για την οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την πεποίθηση ότι ήταν μια ουσιαστική συνεργασία που θα αποφέρει καρπούς στο προσεχές μέλλον, για την ανάπτυξη της Πιερκής οικονομίας.

Προηγούμενο Πρόσκληση σε ομιλία της κας Ντόρας Μπακογιάννη

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας